facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J.S. Cuisine - De Keuken

J.S. Cuisine - De Keuken
Adres: Hoogstraat 5 , Wageningen 6701 BJ, NL
Telefoonnummer: 0317 420 936
Stad: Wageningen
Route: Hoogstraat 5
Postcode: 6701 BJ


Openingstijden

Woensdag: 12:00-20:00
Donderdag: 14:00-20:00
Vrijdag: 13:00-20:30
Zaterdag: 01:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: Hoogstraat 5 Wageningen
Recensies
Wat n heerlijke knusse eetgelegenheid. Ze laten je soepjes proeven, zodat je keuze makkelijker wordt..of juist niet..zo lekker zijn ze. Wij gingen voor de pompoensoep en de kip curry schotel. Nou om je vingers bij af te likken. Tot slot kwam ze ook nog met n chocoladetaartpuntje om te proeven naar buiten gesneld. Heerlijke smaaksensaties hier.
Toevallig kwam ik er langs na een bezoekje aan de weekmarkt in Wageningen. We keken op de kaart die voor het raam ging en mevrouw vroeg ons om soepjes te komen proeven. Heerlijke soepen ook op veganistische, vegetarische en niet vega basis. De bospaddestoelen- wildsoep was ook super lekker. Toen ging ik wat vlees en rijst gerechtjes proeven. En ik was verkocht. Wat kan deze vrouw koken. Heerlijke smaken van mild tot pittig. DAT MOET JE PROEVEN.
Altijd welkom voor een proeverij van haar heerlijke soepen. De pompoensoep is geweldig: uitgebalanceerde smaak met een verrassend pepertje, die de tong net even lekker prikkelt. Daarnaast altijd een gezellig gesprek.
Als je gezond lekker en eten met passie klaar gemaakt wilt hebben moet je hier zijn. Ook haar chocolade taart is hemels lekker
Heerlijk eten en een bijzonder gezellige kokkin. Tip: Probeer de chocoladetaart eens. Verder handig om te weten: doordeweeks tot 19.30 open. Op zaterdag is het moment van sluiten afhankelijk van de drukte.
Leuke mensen, heerlijk eten. Aanrader! Wel even je portemonnee trekken vergeleken met ander afhaaleten, maar beter krijg je het ook niet in Wageningen.
Heerlijk eten! Klein zaakje maar leuk en het eten compenseert alles.
Topplek, fantastisch gegeten en wat een hartelijkheid! Absolute aanrader.
Altijd lekker , gezond en gezellig een Echte aanrader
zou iemand de openingstijden van dit geweldige tentje in een recensie willen verwerken? bij voorbaat dank
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid