facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J.P. Meijers

Adres: Dorpsstraat 3 , Zoetermeer 2712 AB, NL
Telefoonnummer: 079 316 7708
Stad: Zoetermeer
Route: Dorpsstraat 3
Postcode: 2712 AB



op zoek naar gerelateerd: jb meijers jazz meijers, jb meijers vrouw, jb meijers verzameling, wanda bommer
Recensies
Zit hier al jaren maar kan niet zeggen dat ik tevreden ben. Me moeder zit hier ook en ze moest een tijdje terug erheen en haar gewicht werd gewogen en een assistente had het gore lef om mijn moeder te vertellen “ja het zou niet erg zijn als je wat kilotjes verliest” terwel ze gewoon op een mooi “normaal” gewicht is, dus nu zit het heel erg in haar hoofd dat ze moet afvallen: dankjewel voor mensen een complex aan praten op de praktijk daar het is ook erg vrouw onvriendelijk.
deze gast is echt wat ze zeggen een narcist in een huisarts praktijk,ben gelijk weg na een week de ergst van de ergste meegemaakt na een consult met een narcist ,hier ben ik aan de verkeerde adres moet hier niet zijn. brrr ik kreeg meteen kippen vel wegwezen.
De uren en pauzes heel wat ook heel echt arrogante gast hoe hij mijn man spreekt was ik meteen boos en wil niks met z'n huisarts hebben brrrrrrrrr ik heb kou en kippenvel moet gelijk een betere huisarts zoeken
Enorm frustrerende huisartsen praktijk. Je moet doodbloedend een kruisverhoor doorstaan voordat je eindelijk onder voorwaarden bij de huisarts langs mag komen.
Fijne praktijk. Ik was nieuw en had eerst een kennismaking met dokter Visser. Eigenlijk heb ik tot nu toe een arts in opleiding gehad. Dit wordt vooraf gevraagd. Tijdens een weekend spoedje in de HAP dokter Hanselaar gehad voor mijn dochter. Ze was zeer doortastend en dankzij haar is erger voorkomen! Ik ben erg tevreden.
Maandag ging mijn man naar dokter Hanselaar geweest voor zijn rechterknie die heel veel pijn doet en die hijniet meer kan bewegen, foto's laten maken van beide knieen "om te kunnen vergelijken". Belt hij dinsdag voor de uitslag krijgt hij te horen dat hij naar de fysio moet voor zijn LINKERknie. Daar ging hij niet voor. Zijn rechterknie werkt niet. Nu belt ze pas vrijdag pas terug om te "overleggen".
Ben nog geen maand patiënt bij dr visser geweest. Vindt hem erg onpersoonlijk , uit de hoogte. Hij heeft zonder overleg medicatie stopgezet, tot grote verbazing van mijn nieuwe huisarts en mij. Op mijn verzoek of ik naar een andere arts mocht binnen de praktijk, omdat ik totaal geen klik heb met die man, werd onmiddelijk geweigerd. Dus nu maar overgestapt naar een andere praktijk, veel beter, en een arts die de moeite doet om zijn patiënten te leren kennen.
Hele fijne ervaringen met dokter Visser. Mijn moeder is daar patient en dokter visser luistert en probeert mee te denken. Jammer genoeg is het inderdaad moeilijk om een afspraak bij hem te maken en zijn de assistentes niet altijd even aardig.
Wilde maandag bellen voor een afspraak is het ma & di gesloten. Is overigens ook niet de eerste keer. Soms bel je maandagmits het open is en kun je pas een paar dagen later terecht. Het duurt erg lang voor de telefoon opgenomen wordt, krijg je steeds hetzelfde: "een ogenblik geduld alstublieft".
Prima praktijk met ruimte voor bespreken van je problemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid