facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J J van Oosterhout

J J van Oosterhout
"Met een allround schilder en timmerman van J.J. van OosterhoutEen klein schilders- en timmerbedrijf uit Putten met een grote verscheidenheid aan werkzaamheden. Naast schilder- en timmerwerk verrichten we houtrotrenovaties en plaatsen we glas bij particulieren, Verenigingen van Eigenaren, hotels en bedrijven. De afwisseling van onze opdrachten houdt ons scherp. Elke dag zetten we ons met veel enthousiasme in om uw project volledig naar wens op te leveren.Over Schilders- en Timmerbedrijf J.J. van Oosterhout uit PuttenWij voeren onze werkzaamheden niet alleen uit in Putten en omliggende gemeentes als Garderen, Ermelo en Nijkerk. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe deuren en kozijnen laten plaatsen in uw woning in Utrecht?"
Adres: Nieuwe Laaklaan 16 , Putten 3881 MH, NL
Telefoonnummer: 030 272 1929
Stad: Putten
Route: Nieuwe Laaklaan 16
Postcode: 3881 MH


Recensies
Door de manier van werken en de vakkundigheid hebben wij al jaren goede ervaringen in het onderhoud van ons pand, wat wij vragen wordt netjes met zorgvuldigheid en overleg uitgevoerd, dit geeft een groot vertrouwen en hebben wij vele jaren plezier van het mooie en vakkundige werk.
Jeroen is een vakman en komt zijn afspraken keurig na. Het resultaat was verbluffend mooi. Onze trap zit strak in de lak. Een plaatje!
Prettig om werkzaamheden mee voor te bespreken. Ook tijdens de werkzaamheden denkt hij mee. Is ook precies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid