facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J. de Jong tuinontwerpen

J. de Jong tuinontwerpen

Info

J. de Jong Tuinontwerpen levert doordachte en creatieve tuinontwerpen.

Geschiedenis

Mijn naam is Jappie de Jong en ik ben eigenaar van J. de Jong Tuinontwerpen.

Na meer dan 10 jaar werkervaring bij diverse hoveniersbedrijven is begin 2007 besloten een zelfstandig tuinontwerp en adviesbureau op te starten. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

Tuinontwerpen

J. de Jong Tuinontwerpen levert doordachte, creatieve en naar uw wens aangepaste tuinontwerpen. Het tuinontwerp sluit volledig aan op uw woning en is in harmonie met de omgeving. Eventueel voorzien van een overzichtelijke werk omschrijvende offerte. Hierdoor krijgt u een goed overzicht van de kosten en kunt u eventueel besparen door zelf werkzaamheden te verrichten.

Beplantingsplannen:
Naast het tuinontwerp kunnen we ook aansluitende beplantingsplannen leveren. Deze sluiten naadloos aan op het tuinontwerp op grond van een vakkundige selectie. Wederom afgestemd naar uw wensen.

Advisering:
Naast bovenstaande geeft J. de Jong Tuinontwerpen ook aansluitende advisering. Hierbij kunt u denken aan advies met betrekking tot het gebruik en levering van planten en materialen. Bemiddeling over aanleg en onderhoud van de tuin behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor verdere informatie is te vinden op mijn website: www.jdejongtuinontwerpen.nl

Adres: D.R. camphuysenstraat 33, 9101HT Dokkum
Telefoonnummer: 0614149053
Stad: Dokkum
Route: D.R. camphuysenstraat 33
Postcode: 9101HT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SG Groen Groep SG Groen Groep 995 meter Bediening erg onvriendelijk en het eten te weinig en niet lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid