facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jèann

Jèann

Info

In de salon bied ik u een ontsnapping aan de drukte die het dagelijkse leven brengt. Door middel van behandelingen die werken volgens de leer van de natuur

Onze taak

Schoonheidssalon Jèann is uw salon voor schoonheidsbehandelingen, manicure, pedicure, massage, waxing en make-up gevestigd te Rietmolen.

Hier in de schoonheidssalon wordt er gewerkt volgens de leer van de natuur, uw welzijn wordt weer in evenwicht gebracht en er worden verbluffende resultaten geleverd.
Met deskundig advies van de schoonheidsspecialiste en de op uw huid afgestemde behandeling, bieden we u een ontsnapping aan uit alle stress en drukte die het dagelijkse leven met zich mee brengt.

Neem een moment voor u zelf en kom tot de totale ontspanning die u verdient.

Op de website kunt u een afspraak maken, behandelingen bekijken en informatie vinden over schoonheidssalon Jèann.

Ik hoop u snel in de salon te ontmoeten!

Producten

In de salon werk ik met het Zuid Duitse merk Dr. Spiller Pure Skin Care Solutions. De hoge concentratie aan werkstoffen en milde conserveringen zorgen voor een natuurlijke huidverbetering.
Dit hoogwaardige cosmetica merk heeft verschillende huidlijnen die ik gebruik in de salon.
- Voor een ieder werk ik met de Biomimetic lijn van Dr. Spiller.
- Speciaal voor mannen werk ik met de Manage your skin lijn van Dr. Spiller.
- Voor de gevoelige huiden die normaal gesproken tegen geen enkel product kunnen, werk ik met de Alpenrausch lijn van Dr. Spiller.
- Als uiterlijke verzorging gebruik ik de huid verbeterende make-up van Emani.

Tijdens de pedicure werk ik met het nagellak merk Essie, en de voetencrème van Dr. Spiller.

Tijdens de massages werk ik met natuurlijke amandel olie van het merk Volatile. Voor een unieke geur ervaring is het mogelijk om etherische oliën toe te voegen aan de massage olie. Dit zorgt bijvoorbeeld voor extra ontspanning.

Tijdens de harsbehandelingen werk ik met natuurlijke honing- en azuleen hars, de nabehandeling bestaat uit producten als pure aloë-vera gel en after wax olie voor de gevoelige huid.

Adres: Groothuizenweg 14, 7165 AM Rietmolen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0625466355
ln.nnaej@ofni
Stad: Rietmolen
Route: Groothuizenweg 14
Postcode: 7165 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zo Marleen - Top 3 Cenzaa Huidexpert 2018 Zo Marleen - Top 3 Cenzaa Huidexpert 2018 151 meter Zo Marleen is een salon voor schoonheidsverzorging, pedicure en huidverbetering. Ik ...
Creative For You Creative For You 2 km Creative for you heb in het voorjaar van 2012 gestart, met een lage startkapitaal. Mi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid