facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IZUMI Zandvoort

IZUMI  Zandvoort

Info

Our goal is FRESH MADE, so just be patient!

Adres: Zandvoortselaan 187, Zandvoort, 2042 Zandvoort
Telefoonnummer: 0031-23-5735552
Stad: Zandvoort
Route: Zandvoortselaan 187, Zandvoort
Postcode: 2042


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZIZO Lounge ZIZO Lounge 2 km Echt heerlijke sushi, een mooi restaurant en hele vriendelijke attente medewerkers! D...
Recensies
Een van de slechtste zaken waar ik ooit sushi heb gegeten. Kwaliteit van het eten was prima, het waren hele kleine porties maar het smaakte goed. Het zou all you can eat moeten voorstellen maar je mag daadwerkelijk maar 3x5 bestellen pp. Wij hebben bijna een uur moeten wachten voordat onze 2e ronde opgenomen werd. Een half uur voor sluiting hadden we pas 2/5 eten gekregen. Toen kwamen ze vertellen dat we nog maar 2 rondes mochten bestellen ivm de keuken. We hebben ondanks slechte service geen compensatie of korting kunnen krijgen met de mededeling, ‘we hebben aangegeven dat de laatste ronde niet mogelijk was’. Ondanks dat de jonge bediendes hun best deden, heeft de eigenaar de klantvriendelijkheid weten te verzaken.
All you can eat, echter mag je max 5 gangen bestellen. Vervolgens 50 minuten moeten wachten tussen de 2e en 3e gang. Uiteindelijk na 2 gangen en 2u verder. We kregen te horen dat we nog een half uur hadden om snel te bestellen. Door de trage bediening maar 4 gangen max. Kunnen bestellen. Geen korting gekregen ondanks het feit dat we lang moesten wachten en geen kans hadden om 5 gangen te bestellen. We waren met 5 personen en moesten 220 euro afrekenen. Excuus was geen korting want we hebben het wel aangegeven??
Het was steen koud, ik snap dat er in deze tijd wat minder snel de kachels worden aan gedaan maar helemaal uit laten is niet ok. Eigenaresse liep zelf te serveren in een dikke jas, kregen wel een dun dekentje maar zonder jas aan was het niet te doen. Eten was ok, maar het eten zelf was ook niet erg warm. Nee onder deze omstandigheden van het restaurant mag je eigenlijk geen gasten in je restaurant toelaten en had je dit ze gaven de schuld aan isolatie problemen bij de reservering moeten aangeven. Nee voor ons geen Izumi meer, jammer
Komen hier meerdere keren in het jaar. 1 van de betere sushi restaurants. Je proeft dat het vers is en van goede kwaliteit. Bedienibg is altijd vriendelijk.
Heerlijk gegeten. Kwaliteit van het eten en vers staat hier bovenaan. Geen ordinaire vreetschuur. Vriendelijke bediening. Wij denken een familie bedrijf. Zeker een aanrader ondanks dat het zo rustig lijkt.
2 sterren, Het eten was prima, sushi ook wel lekker. Maar voor de rest was het heel koud. En het is in dit restaurant te rustig. En blijkbaar doen ze niet aan kindertarieven. Wij komen hier niet terug
Beste sushi die we kennen. Aardige mensen. Heerlijk eten Kindvriendelijkheid: Ze hebben ook een speelplek voor kleine kinderen Parkeren: Grote parkeerplaats direct naast het restaurant Rolstoeltoegankelijkheid: Het is gelijkvloers, geen drempels.
Lekker eten en vriendelijk personeel. Sushi wordt vers klaargemaakt. Parkeren: Ruime parkeergelegenheid.
We zijn hier donderdagavond geweest, en hebben hier heerlijk gegeten! Alle gerechten zijn echt heerlijk. De pittige zelfs extra lekker. De bediening was zeer vriendelijk. We mochten onze honden meenemen naar binnen. Een absolute aanrader!
Merendeel van het eten was koud. Meerdere keren aangegeven en zou doorgegeven worden, maar helaas geen verbetering. Ook was het erg koud daar. Ook daar had de jongedame allerlei excuses voor die niet echt kunnen kloppen. Naast het raam tochtte het gewoon. Werd daarover gezegd 'meestal zeggen we dat erbij met reserveren'. Niet tegen ons. En dan nog de fiets bezorger die met fiets het restaurant door gaat... heel bijzonder En bij afrekenen nog een x sorry gezegd door de jongedame maar ze kon er niets mee of aan doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid