facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Izmir Supermarket

Izmir Supermarket
Adres: Bennekelstraat 19 , Eindhoven 5654 DB, NL
Telefoonnummer: 040 251 6074
Stad: Eindhoven
Route: Bennekelstraat 19
Postcode: 5654 DB


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-20:30
Zaterdag: 08:30-18:00
Zondag: 11:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Izmir Market, Turkse supermarkt Eindhoven
Recensies
Aardig, en vriendelijk personeel. Ik zal er vaker wat eten kopen bij IZMIR.
vers brood vlees en fruit en betaalbaar voortreffelijke winkel
Net de meest taaie kip ever gekocht. Medewerker van de slagerij werd door zijn leidinggevende ter plekke geïnstrueerd om de prijs te verhogen naar een hogere prijs dan op het prijskaartje stond, ik stond erbij en heb een taaie soepkip gekregen in plaats van een normale. Ik ben jaren tevreden geweest maar dit was de laatste keer dat ik hier iets koop. Jammer
Een to good to go box opgehaald bij Izmir. Er zat alleen maar verschimmeld en rot fruit in. Zo ken ik deze zaak eigenlijk niet, want normaal kun je er goede spullen kopen. Dus Izmir qua winkel gewoon zo doorgaan maar met to good te go betere spullen in de doos stoppen en geen fruit wat gewoon rijp is om echt weggegooid te worden.
Goede bediening. Ruim assortiment.
Ik kom hier met regelmaat, aardig personeel en ook heel erg net ingedeeld. Nog nooit klachten gehad mbt het Halal vlees. Goed geprijsde producten ook. Naar mijn idee een van de weinige winkels met Halal vlees rondom Gestel. Aanrader!
Nette winkel met mooie vlees vitrine
Vriendelijk personeel. Super vlees. Heel veel keuze in de winkel. Super veel kruiden. Heel veel verse groente en fruit.Heel veel keuze vers vlees. Goede slager. Gemarineerd vlees maar ook zonder marinade. Veel spiezen voor BBQ. Heel veel keuze in brood en broodjes. Veel met chocolade etc en gevuld met spinazie of kaas. Ruime keuze Baklava.
De winkel ziet er erg georganiseerd en netjes er uit. Het is mooi verdeeld in winkelwaren, vleeswaren en bakkerij. Ook een groot assortiment aan producten. Ook ziet alles er vers uit. Helaas is het een super dure winkel in vergelijking met andere Turkse winkels. De prijzen variëren heel erg ten opzichte van andere winkels. Voor 2 kleine tasjes voedingsmiddelen was ik al gauw meer dan 50euro kwijt. Ook de gastvrijheid en vriendelijkheid was beneden mijn verwachtingen. De meeste medewerkers waren meer bezig met hun mobiel dan gasten goed ontvangen. Ook droegen de meeste geen mondkapjes. Dit is in ieder geval mijn ervaring.
Lekkeren spullen en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Izmir Supermarket.

Ei̇ndhoven supermarkten

openingstijden, locatie, vervoer. Bennekelstraat 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Izmir Supermarket adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Izmir Supermarket. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Izmir Supermarket delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid