facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Izé Personal 2 Style

Izé Personal 2 Style

Info

Personal Styling
Personal Shopping
Garderobe Check
Style Events
Workshops
Mannenstyling
Online Personal Stylist Zalon by Zalando

Ilse Zijlstra-Efdé
Izé Personal 2 Style

Geschiedenis

Vind je het lastig om sets te maken? Of weinig inspiratie? Wil je graag een opgeruimde kledingkast zodat je altijd de juiste sets weet te vinden en wil je geen miskopen meer? Ik adviseer je graag, bel of mail naar:

Ilse Zijlstra-Efdé
06-20491459
[email protected]

Ook voor Style Events kun je bij mij terecht! Shop bij jou thuis met vriendinnen/personen de leukste outfits inclusief stijladvies.



"Freelance Stylist, Personal Styling & Shopping, GarderobeCheck, Online Personal Shopping Service, Kleur & Stijladvies, Zakelijke styling"
Adres: Leeuwarden
Telefoonnummer: 0031620491459
Stad: Leeuwarden



op zoek naar gerelateerd: Kleding stylist inhuren prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ankidee kledingherstel - creatieve klussen van textiel Ankidee kledingherstel - creatieve klussen v... 2 km Prima service top versteld
Fantacynthi Fantacynthi 3 km Prachtige handgemaakte en unieke kostuums, jurken en accessoires.
Modevakschool Costa Modevakschool Costa 4 km Maak je eigen kleding en/of volg een opleiding voor coupeuse! Bij modevakschool Esthe...
Mares Magenta,Magische Boutiek Mares Magenta,Magische Boutiek 4 km Boutiek de Insumos y Accesorios, Magicos, Terapeuticos y Esotericos.Creados y persona...
The Elite Edge The Elite Edge 14 km In clothing we find an opportunity to be creative and express ourselves in any way po...
Recensies
Enkele jaren heb ik verschillende winter en zomer Zalon boxen laten samenstellen door Ilse. Nu Zalando deze dienst niet meer aanbiedt, heb ik een personal shopping arrangement bij Ilse geboekt. Wederom sorteert Ilse met gemak verschillende en tevens met elkaar te combineren setjes kleding voor mij. Ondanks het door mij opgegeven ruimere shopbudget, bleef ze hier ruim binnen omdat ze setjes combineert met betaalbare basics. Tevens gaf Ilse tips hoe mijn nieuwe items te combineren met kledingstukken die ze eerder voor mij had geselecteerd in de Zalon boxen.
Dankzij Ilse weer een leuke, vrolijke en vrouwelijke aanvulling op mijn ondertussen erg saaie kledingkast. In de winkel heeft ze van allerlei kledingstukken voor mij uitgezocht die ik zelf niet zo snel zou uitzoeken, maar uiteindelijk wel erg leuk staan! Bedankt Ilse voor mij verfrissende look, nu heb ik weer wat keuze als ik de deur uitga!
Ik ben niet goed in outfits kiezen en dat zag ik dan ook vaak terug op foto's. Maar nu zie ik er al een paar jaar erg mooi uit dankzij Ilse en heb ik daar geen stress en twijfels meer over. Ze blijft me verrassen en elke keer is het een feest als ik alles ga passen. Ik verdien de styling dubbel en dwars terug, omdat het me veel miskopen bespaart.
Superfijne en toegankelijke styliste die mij steeds weer weet te verassen met passende, vernieuwende items voor mijn garderobe. Sluit goed aan bij mijn wensen, maar durft ook aan te vullen en heeft een goed beeld wat wel/niet geschikt is. De items die ik afgelopen jaren heb ontvangen zijn onderling weer te combineren, zo ontstaat een goede basisgarderobe. Prettig contact en goede vlotte service.
Als man is shoppen niet mijn favoriete bezigheid. Daarom ben ik erg blij met Ilse. Ilse heeft op basis van mijn wensen een leuke combinatie van verschillende kledingstukken gemaakt die ik zowel in mijn vrije tijd als tijdens mijn werk kan dragen. Ik ga dit zeker vaker doen! Ilse bedankt!
Ilse snapt mijn kledingsmaak. Ze shopt online prijsbewust, hip en spot-on voor mij. Ik draag haar keuzes zakelijk en privé, Ilse is een stijlduizendpoot, dus weet voor elke gelegenheid raad.
Superleuk en gezellig bezoek aan huis gehad. Kundig en genuanceerd kleurenadvies met veel bruikbare en praktische tips. Daarna op naar mijn kledingkast. Ilse maakte met mijn eigen kledingstukken verrassende nieuwe combinaties maakt. Met een paar handige items erbij kan ik weer schitteren! Aanrader.
Na mijn 2 zwangerschappen was het tijd voor een garderobe update. Ik ben geen ster in kleding wegdoen, dus het was hard nodig dat hier wat meer overzicht in gecreëerd werd. Ilse heeft hier zeker voor gezorgd, een enorme berg kleding weg die elders een tweede leven krijgen en ruimte in mijn kast geeft. Met tips voor leuke combinaties van mijn eigen kleding en aangevuld met een shoppinglijstje om het geheel compleet te maken. Heel erg geslaagd!
Wat een waardevolle investering om Ilse in te schakelen voor een garderobecheck, mijn kast is helemaal opgeruimd, opnieuw ingedeeld en vervolgens aangevuld met nieuwe kleding Zalonbox zodat ik een mooie basisgarderobe heb. Ik waardeer de praktische kijk van Ilse, de eerlijkheid en het meedenken van haar. Wat ik vooral goed vind is dat ze precies mijn stijl kan vertalen in nieuwe kledingstukken. Ik voel me helemaal top in de sets die ze laatst voor me heeft samengesteld. En kijk uit naar de personalshoppingsessie voor de winter. Kortom, 5 sterren meer dan verdiend!
Hele leuke en gezellige ervaring met Ilse gehad. Weer wat eye openers gehad in mijn garderobe. Mooi wat kleding opgeruimd en een shoppinglijstje gekregen voor wat nieuwe aanvulling. Helemaal blij! Bedankt Ilse
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Izé Personal 2 Style met het openbaar vervoer


Leeuwarden, Ytjesan 360 meter
7
Leeuwarden, Noarder Stienplaat 370 meter
7
Leeuwarden, Noarder Stienplaat 370 meter
7
Leeuwarden, Ytjesan 370 meter
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid