facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IVY Global

Info

Onze droom is om de technische wereld te veranderen. Wij zijn letterlijk en figuurlijk een jonge organisatie. We zijn jong van geest, zitten vol met ideeën en barsten van de energie om jullie project succesvol te maken.

Geschiedenis

De mensen van Ivy

We kennen de industrie goed, al jaren. Als projectleiders zijn we gewoon erg ervaren. Tegelijkertijd werken wij met studenten aan de Technische Universiteiten in Nederland: slim en open-minded. We staan te popelen om projecten aan te pakken. Niet alleen omdat we willen leren van mooie bedrijven. Ons steentje willen bijdragen. Maar ook omdat we je iets willen geven. Innovatie.

Dat helpt ons hard vooruit

Nederland telt 70.000 technische studenten. Als je die een dag per week laat werken, heb je 14.000 fte aan innovatiekracht. Dat is meer dan de R&D-afdeling van welk bedrijf ook. Dat helpt Nederland heel hard vooruit. Wij zijn daarmee al begonnen. Met onze studenten voerden we al meer dan 120 projecten uit bij meer dan 60 opdrachtgevers.

We willen zo ook iets doen aan grotere problemen

De wereldbevolking groeit, het klimaat verandert. Dat leidt tot grote problemen. Wetenschappers verwachten een chaos over enkele decennia. Als we niks doen.

Maar we doen wel wat. Regeringen nemen maatregelen. En de industrie maakt steeds meer gebruik van groene energie. Die overgang moet sneller. Met een innovatiekracht van 14.000 FTE kan dat. Wij zijn hiermee begonnen door simpele problemen voor jullie op te lossen, zoals het updaten van documentatie. Wij leren. Kun jij verder.

Adres: Paardenmarkt 1, 2611PA Delft
Telefoonnummer: 085-303 4362
Stad: Delft
Route: Paardenmarkt 1
Postcode: 2611PA



op zoek naar gerelateerd: Sandra de Vries Ivy, Ivy global blog, Ivy Global vacatures, Accountmanager ivy global, Ivy Global LinkedIn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PlugnMake FabLab Delft PlugnMake FabLab Delft 867 meter Vriendelijke eigenaar en leuke producten.
Plaxis bv Plaxis bv 3 km Plaxis bv
TDVG B.V. TDVG B.V. 3 km TDVG is beheerder van de gebouwen YES!Delft en YES!Delft Labs.
ProSim-AR ProSim-AR 4 km Vertaald door Google Goede software! Origineel Good software!
Recensies
Goede werkgever voor technische bijbanen met een top sfeer.
Fijne en relaxte werksfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid