facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IVY climbing

IVY climbing

Info

IVY climbing, sportklimmen (toprope, lead, boulder, speed).

Geschiedenis

IVY climbing: het sportklimcentrum voor iedereen!

Klimmen is een van de meest basale bewegingsvormen. We klimmen eerder dan dat we lopen. Het sportklimmen is te beoefenen op alle leeftijden en op elk niveau. IVY climbing staat voor FUN (want klimmen is leuk!), LEAD, BOULDER en SPEED: de drie officiële disciplines binnen het sportklimmen die je allen kunt beoefenen bij IVY climbing. Uniek in Nederland!

IVY climbing heeft:
- klimwanden van 8 tot ruim 20 meter
- een separate boulder hal
- trainingsfaciliteiten voor topsporters
- kids climbing corner
- uitgebreide klimshop
- gezellige bar
En verder: cursussen, trainingen, instructies, kinderfeestjes, ...

Op een top locatie binnen Fitland XL op Sportzone Limburg naast het Fortuna Sittard stadion.



"IVY climbing; het grootste en meest complete klimcentrum in de Euregio!1500 m2 klimwanden in lead, boulder en speed.* Toprope* Autobelay* Lead* Aparte boulder zoneLekkere koffie, Fritz Kola en Belgische biertjes."
Adres: Milaanstraat 115, 6135 LH Sittard
Telefoonnummer: 046-8700086
Stad: Sittard
Route: Milaanstraat 115
Postcode: 6135 LH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 18:00 - 23:00
Woensdag: 14:00 - 23:00
Donderdag: 18:00 - 23:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Graviton Bouldergym Graviton Bouldergym 2 km We hebben een hele leuke introductie gehad met het boulderen. We kregen persoonlijke ...
Recensies
Ik nam deel aan de open klimavond. Heel leuk! Toegankelijk en behulpzaam. Fijne sfeer. Na afloop nog een drankje gedaan en een heerlijke brownie gegeten!
Mooie klimzaal met verschillende opties en gradaties. Zowel toprope als voorklimmen behoren tot de mogelijkheden en een gave wand met forse overhang. Ook is er een toffe boulderhal voor als je nog energie hebt : Kluisjes zijn aanwezig en na het klimmen kun je wat drinken. Gezellige plaats met voldoende gratis parking voor bezoekers.
Wat een fantastische eerste klimervaring hebben wij hier gehad. Via social deal van een leuke aanbieding kunnen genieten. Supergoede begeleiding gehad van de instructeur en een leerzame en avontuurlijke middag beleefd. Een hele open sfeer, ze zijn hartelijk en meedenkend en maken je enthousiast voor het klimmen. Wanneer wij weer in Limburg zijn komen we zeker nog eens terug!
Geweldige klimhal met altijd gezellige en behulpzame mensen. De bar is ook fijn. Genoeg keus voor ieder wat wils. Naast top rope, lead en speed kan hier ook geboulderd worden. Routes worden zeer regelmatig vernieuwd. Er worden regelmatig cursussen aangeboden. En voor abonnees zijn techniek trainingen vrij om deel te nemen.
De dame achter de balie verdient een mooie pluim voor klantvriendelijkheid en snelle service. De zaal heeft prachtige routes en dat voor elk niveau. 50/50 voorklimroutes/toprope. Dikke aanrader!
Grote overzichtelijke zaal met voldoende materieel, leuke ervaring. Voor mij de 1e keer boulderen, na afloop paarse handen van de pijn... 10/10 zou het aanraden
Extreem achterbakse mensen. Dubieuze sfeer. Afschuwelijke donkere muziek, welke de algehele sfeer onderstreept. Zeer heimelijk. Denk niet dat er iets aan gebroken grepen aan de wand gedaan wordt.. Deze absurde inertie, samen met de vele ontmaskerde leugens en heimelijkheden, doen mij serieus denken of het personeel wellicht onder invloed is. Kan het met klem afraden. Een grote schijnvertoning.
Gisteren bij Ivy geweest. Top ervaring, goede begeleiding en alles voor zowel starters als pro’s in huis. Aanrader!
Goeie begeleiding!
Helemaal geweldig een zeer enthousiast team welke zeer goed de klimmer begeleid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid