facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ivol

Ivol

Info

IVOL.nl is jouw online warenhuis met een ruim assortiment variërend van rubbermatten en wieldoppen tot trapprofielen en bureaustoelen!

Geschiedenis

fietsendrager24.nl
hondenrek24.nl
lambdasonde24.nl
ruitensproeierpomp24.nl
sidebars24.nl
stuurslot24.nl
tankdop.com
uitlaatsierstukken.nl
wieldoppen24.nl
autohoes24.nl
motorhoes24.nl
caravanhoes24.nl
deurmat24.nl
kleed.nl
rvs-trapleuning.com
trapmatten24.nl
trapmaantjes.com
trapprofielen24.nl
vloerdzine.nl
ivolhome.nl
aanwezigheidsbord.com
digibord24.nl
flipover24.nl
glassboard24.nl
laptopkarren.com
planbord24.nl
posterhouder.com
prikbord24.nl
projectiescherm24.nl
tabletkar.com
whiteboard-flipover.nl
whiteboard24.nl
grindmatten.nl
rubbermatten24.nl
ringmatten.com
splitmatten.nl
stalmatten24.nl

Adres: Habraken 2327, 5507TK Veldhoven
Telefoonnummer: 040 2542823
Stad: Veldhoven
Route: Habraken 2327
Postcode: 5507TK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: IVOL review, IVOL bureaustoel, Ivol deurmat, Ivol whiteboard Montage, RVS warenhuis review, Ivol kortingscode, Ivol Rubber mat, iBuy24
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Babyoutlet Babyoutlet 75 meter Super leuke spullen gekocht! Heel erg blij mee. En me zoontje natuurlijk ook!
motoXtra motoXtra 608 meter Een helm hier besteld, iets wat opstart problemen hadden ze volgens mij met de websho...
Bierens Catering Bierens Catering 1 km Eten was goed verzorgd. Een gerecht was niet lekker.
BY EVE BY EVE 1 km De leukste posters, kaarten, stationary, sieraden, kids accessoires en woonaccessoire...
RPGwinkel RPGwinkel 2 km Fijne service, goeie communicatie, goeie kennis van zaken! Uw held in de zoektocht na...
PLUS van Reijen PLUS van Reijen 2 km Prima winkel, alleen is er na 17:00 4 uur voor dat de winkel sluit!! geen enkel norma...
IJssalon San Marco Veldhoven IJssalon San Marco Veldhoven 2 km Lekker heerlijk ijs, vriendelijk mensen en gezellig plaats.
Sandra's groente en fruit Veldhoven Sandra's groente en fruit Veldhoven 2 km Heerlijk verse producten, voor kwaliteit moet je bij Sandra zijn! Ook de zelf samen t...
AH ‘t Look AH ‘t Look 2 km Deze Appie is voor mij gewoon als "thuiskomen". Lekker overzichtelijk met e...
Daily Trend Daily Trend 3 km Dees product is super goed voor België moet je wel een kleine maand wachten maar voor...
Gelukspoppetjes winkel / www.gelukspoppetjes.eu Gelukspoppetjes winkel / www.gelukspoppetjes... 3 km Super leuk Website ! Alles is super mooi gemaakt ! En mega snelle levering ! Leuke k...
Albert Heijn Meiveld / City Centrum Albert Heijn Meiveld / City Centrum 3 km Ik ben vegetarisch broodbeleg aan het testen, iedere week een andere variant. De keuz...
Fairpodzz Fairpodzz 3 km Next generation, high quality earphones against fair pricing
Koert Gardening Koert Gardening 3 km Koert Gardening
MultiVlaai MultiVlaai 3 km Het was gezellig druk bij de opening. Vriendelijk personeel. Ik heb genoten van een k...
Albert Heijn Mira Albert Heijn Mira 3 km Jammer deze albertheijn is niet meer wat het geweest is. Op veel producten hele korte...
Etos Etos 3 km Een vraag gesteld over een artikel, antwoord was: weet ik eindelijk niet. Doorvragend...
Street One Veldhoven Street One Veldhoven 3 km Leuke winkel personeel erg vriendelijk en behulpzaam helpen je erg goed top
Recensies
Beste Online winkel Service top. Als uw hier op deze Organisatie iets wilt kopen. Geen miskoop de klant staat hier nog centraal bovenaan. Heeft een stoelveer gekocht en bij het monteren ging het niet zoals ik wilde heeft het bedrijf een mail verstuurd en kreeg reactie op mijn email terug met bijhorende filmpje en perfect het is weer geslaagd mede met dit bedrijf 200 procent service. Daarom bij mijn volgende koop deze Organisatie. Met vriendelijke groet. Dhr van Gils.
Negeert onmiddellijke annuleringen. Het bij Paypal opgegeven mailadres hiervoor wordt compleet verwaarloosd. Ze rekenen bovendien onnodig hoge verzendkosten door voor een item dat ook door een brievenbus had gepast. Het DPD-pakketje kon echter niet worden geweigerd. De klantenservice via een tweede adres weigert over te gaan tot restitutie van een item van 2 euro zonder de koper met nog meer verzendkosten op te zadelen. Een kleinzielig en rommelig bedrijf dat het vertrouwen van kopers op afstand niet waard is gebleken.
Vorige week 6 stoeltjes besteld voor in onze nieuwe vergaderruimte en meteen al de volgende dag in huis! Stoelen zijn van hoogwaardige kwaliteit , gemakkelijk in elkaar te zetten en zien er goed uit zie foto. Kortom: Erg fijn bedrijf met snelle communicatie en korte lijntjes, ik ben fan!
Levering laat op zich wachten. Bij Bureaustoeldiscounter.nl een veer voor een bureaustoel besteld en netjes betaald. Bevestigingsmailtje: volgende dag levering. Volgende dag helaas niets ontvangen. Wel mail dat de veer later komt. Weer dagen later nog een mailtje: de veer komt nóg later, half augustus in plaats van eind juni. Na overleg met het callcenter bleek dat de bestelde veer waarschijnlijk niet paste op onze stoel. Bestelling toen geannuleerd en het betaalde bedrag werd binnen enkele dagen weer netjes teruggestort.
Uitstekende service! Snelle verzending. Snelle respons via de mail. Mijn transport beschadigde rugleuning werd zonder problemen omgeruild voor een nieuwe rugleuning. PS. De Bureaustoel Bologna Cognac is een echte aanrader. Zit echt heerlijk! + De zitvlak kantelt ook een beetje als je naar achter gaat. Als product ontwerper heb ik liefde voor deze bureaustoel.
Een bureaustoel en bureautafel besteld met optie achteraf betalen. Daarna een mail ontvangen dat ik het vooraf moet betalen terwijl het een zakelijke aankoop is. Ik vroeg om uitleg waarom; je moet minimaal 1 jaar ingeschreven staan bij de Kvk. Ik zie nergens bij het aankopen deze regelgeving staan maar goed, heb uiteindelijk de bestelling geannuleerd.
Beste, ik had zowel bij de bestelling als via jullie klantendienst expliciet gevraagd van NIET op maandag of dinsdag te leveren. De levering is op maandag gebeurd, ik heb hier dan ook speciaal verlof voor genomen. Chauffeur heeft mij correct gebeld en product geleverd. De matten zelf zijn ok, ze vallen wel iets lichter uit dan verwacht, ik wacht nu nog af of ze ook zeer weersbestendig zijn. Snelle levering was goed.
Bestelling helaas beschadigd ontvangen, maar zeer goede en supersnelle service om dit vervolgens goed op te lossen. Ook hele persoonlijke benadering, dus zeer prettig. Ik zou geen moment twijfelen om een volgende bestelling te plaatsen.
Mijn armleuning van mijn bureaustoel had het na een paar maanden begeven. Ivol heeft dit meteen opgelost en de dag nadien had ik reeds een nieuwe ontvangen. Uitstekende service!
Ik heb hier een nieuwe gasveer voor mijn bureaustoel gekocht. Alles ging goed, het product past prima en werkt naar behoren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid