facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ivo Cornet Remax adviseurs Leidschendam-Voorburg

Ivo Cornet Remax adviseurs Leidschendam-Voorburg
"RE/MAX Adviseurs Leidschendam is HET makelaarskantoor in deze regio. Ons kantoor is centraal gelegen in Leidschendam.Wij zijn naast Leidschendam ook actief in Voorburg, Den Haag, Leidschenveen, Ypenburg, Stompwijk, Rijswijk, Wassenaar, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer en Delft.Wij zijn een vakkundig, dynamisch makelaarskantoor met ervaren makelaars waarbij persoonlijk contact voorop staat. De behoefte van elke klant staat centraal. Daarbij hanteren wij de kernwaarden;- Professioneel- Kwaliteit- Servicegericht- Transparant- Snel en flexibelWij uiten onze kernwaarden door te werken met snelle systemen, betrouwbaar gedrag door bijvoorbeeld ''ik zeg wat ik doe, ik doe wat ik zeg'' en door te handelen vanuit vertrouwen."
Adres: Damlaan 47, 2265AM Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 0655186458
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Damlaan 47
Postcode: 2265AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alexandra van der Schot hodn Re/max Adviseur Alexandra van der Schot hodn Re/max Adviseur 0 meter 5 dikke sterren voor Alexandra, zij is een echte pro, ruime voldoende kennis en ervar...
Team Van der Krogt & Smit Team Van der Krogt & Smit 0 meter Team Van der Krogt & Smit is onderdeel van RE/MAX Adviseurs Leidschendam-Voorburg. Wi...
Randstad Horeca Makelaardij Randstad Horeca Makelaardij 2 km Duidelijk verhaal onderbouwd en overzichtelijk kennis en vakmanschap op gebied van ho...
Recensies
I thoroughly enjoyed collaborating with the RE/MAX team, particularly Dexter, who proved to be incredibly helpful, responsive, and notably open to addressing any inquiries. Dexter's timeliness in various aspects, such as reviewing apartments, scheduling appointments, and making phone calls, significantly contributed to saving a substantial amount of time and nerves. I recommend their services based on my experience. Ik heb zeer genoten van de samenwerking met het team van RE/MAX, vooral met Dexter, die buitengewoon behulpzaam, responsief en opmerkelijk open was om alle vragen te beantwoorden. Dexter's punctualiteit op verschillende vlakken, zoals het bekijken van appartementen, het plannen van afspraken en het maken van telefoontjes, heeft aanzienlijk bijgedragen aan het besparen van aanzienlijke tijd en zenuwen. Op basis van mijn ervaring raad ik hun diensten aan.
Zeer slechte makelaar. Maanden aan het lijntje gehouden dit bleek om een verkoop van de dochter van de makelaar te stimuleren. We wilden de prijs verlagen maar werden geadviseerd dit zeker niet te doen en te wachten. Dat bleek later omdat de makelaar met een potentiële koper aan de haal was voor zijn dochter in hetzelfde blok meer geen klant van Remax Haar huis werd onderhands verkocht aan iemand die op onze advertentie was afgekomen. Geen goede ervaringen met makelaars Ivo en Bert waar meerdere klachten over bleken te lopen van diezelfde aard Ivo Na een klacht hierover ingediend te hebben bij eigenaar Bert van der Krogt werd onze woning als lokkertje gebruikt voor andere bezichtigingen in hetzelfde blok. Toevallig als verkopende makelaar de Remax eigenaar zelf. Het blijkt niet 1 hecht team dat zich voor de verkopers inzet. Maar ieder voor zich. Een bezichtiging in hetzelfde blok wordt dan ook nooit naar de interne concurrent gestuurd tenzij de courtage voor dezelfde makelaar is. Dit model wordt niet uitgelegd. We hebben open huizen routes aangevraagd maar deze werden met een smoes afgedaan collega is op vakantie/ werkt parttime etc. Bij een bezichtiging wordt een potentiële koper al doorgesluisd naar 1 bepaalde verkoper. Leuk als je dus bij de juiste makelaar zit binnen het kantoor. Wij hadden dat geluk helaas niet. Naast deze betreurenswaardige manier van handelen. Fouten met op Funda komen, vertragingen, geen markt data beschikbaar tijdens het proces, slechte communicatie. Veel zelf moeten doen en uitvinden. En tot drie maal toe het huis niet afgesloten na bezichtiging. Pas als het Toen wij uiteindelijk zijn overgestapt naar een NVM aangesloten makelaar kwam er een geweldig helder portfolio, verkoopstatistieken, strategie en goed advies. Toen kregen we per mail nog een dreiging na, dat verkopen aan relaties van het Remax kantoor zouden leiden tot een courtage schuld aan hen. Best even slikken als je huis niet is verkocht omdat een makelaar jouw middelen inzet voor zijn eigen dochter. De sleutels moesten we zelf maar gaan halen en de omgestoten plant in de woning hebben ze als boze dank maar laten liggen. Een Remax makelaar is geen nvm makelaar is onze ervaring. Nooit bedacht maar dat maakt echt verschil. . De courtage is heel gunstig maar dan kun je beter makelaarsland doen. Dit kun je al zien aan het feit dat ze voor een klein bedrag een Remax diploma tot makelaar halen Ipv een langere opleiding en investering tot NVM makelaar te doen. In een markt waarin er weinig aanbod is kan dit denk ik prima. Maar het verschil wordt pijnlijk duidelijk in een markt waar er meer keuze is. Voor ons NOOIT geen Remax meer. En zeker het kantoor in Leidschendam niet.
Zeer goede ervaringen met Remax. Ivo Cornet reageert snel en is bijna altijd bereikbaar en zo niet, dan belt hij je z.s.m. terug. Ivo denkt met je mee.
Wij hebben ons droomhuis kunnen kopen! Ook hebben ze ons huis goed op de markt gezet en heel prettig verkocht. Bedankt Ivo Cornet en team Remax!
Wij hebben recent ons huis verkocht via Remax en zijn erg te vrede. Onze makelaar was Ivo Cornet en vanaf het kennismakingsgesprek een goed gevoel. Wij hadden wat wensen waardoor het niet altijd even makkelijk was, maar niks was te veel of lastig. Ivo was altijd voor ons bereikbaar, best handig als je overdag moet werken en niet altijd kan bellen tijdens werkuren.
Wij hebben de aan- en verkoop van ons huis via RE/MAX laten lopen. Fijn makelaarskantoor. Wij werden keurig op de hoogte gehouden over de stand van zaken m.b.t de aan- en verkoop van ons huis. Vanaf het eerste moment af aan prettig informeel contact met Herbert gehad. Wij hebben ons geen moment zorgen hoeven maken over wat dan ook. Bij RE/MAX ben je in goede handen. Zeker aan te raden!
Zeer deskundig. Reageren snel! Zeer fijn om mee samen te werken. Ik beveel Remax zeker aan! Alles wordt uit handen genomen!
Ben zeer tevreden over RE/MAX makelaardij in het algemeen en in het bijzonder over Bert van der Krogt. Ook Herbert heeft tijdens de vakantie van Bert uitstekend werk verricht. Binnen 6 weken is er 'n woning voor m'n dochter gevonden en aangekocht waarbij de afhandeling van het geheel een pluim waard is. RE/MAX als aan- of verkoopmakelaar zou ik iedereen aanbevelen ! Opnieuw met RE/MAX contact gehad in DECEMBER 2021. Ik had op korte termijn een taxatierapport nodig. De dag na mijn aanvraag stond Bert van der Krogt op de stoep en na een tiental dagen had ik m'n rapport binnen. Wat een geweldige service. Meedenken en handelen ! Ik weet waar ik moet zijn als ik weer eens een makelaar nodig heb !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid