facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iUsed.be

Info

iUsed.be verkoopt refurbished tweedehands Macs met garantie.

Geschiedenis

iUsed Store is één van de grootste organisaties binnen de Benelux die via haar verschillende webshops refurbished computers levert van bekende A-merken, zoals Apple, HP, Dell en Lenovo. Via de webshop iUsed.be levert iUsed Store refurbished Macs in België met vele voordelen.

- Ruim 20 jaar ervaring -
iUsed Store is onderdeel van de NEG Group, welke in 1993 is gestart als Nieuw & Gebruikte Computers. Dit was één van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte Apple-hardware opkocht. De kennis en ervaring van toen maken nog steeds deel uit van de huidige organisatie.

- Eigen technische specialisten -
Op onze supportafdeling zijn zowel gecertificeerde Apple- als Microsoft-specialisten werkzaam. Deze technische specialisten hebben ruime ervaring in specifieke Apple- en Microsoft-omgevingen, maar ook in gecombineerde omgevingen.

- Goede kwaliteit hardware -
Alle gebruikte Macs zijn volledig getest, voorzien van een schone installatie van het OS en goedgekeurd door een eigen technische dienst.

- Standaard 2 jaar garantie -
Alle Apple computers worden standaard geleverd met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed de mogelijkheid biedt om te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar, waardoor je extra voordelig een refurbished Mac aan kunt schaffen!

- Niet goed, geld terug -
Bij iUsed.be ontvangt u op alle gebruikte producten 30 dagen “Niet goed, geld terug” garantie. Mocht het geleverde product toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het binnen 15 dagen aanmelden om het te retourneren plus nogmaals 15 dagen om het product kosteloos te retourneren en krijgt u vanzelfsprekend uw geld teruggestort.

- Direct beschikbaar -
iUsed heeft ervoor gekozen alleen producten op haar webshop te tonen die per direct beschikbaar zijn voor verkoop en levering. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag worden verzonden.

- Gratis verzending -
De standaardlevering is voor klanten in Nederland en België gratis.

Andere webshops met dezelfde voordelen:
- TweedehandsNotebook.nl voor refurbished Windows laptops
- IT-Refurbished.nl voor tweedehands servers, opslag, netwerkindelingen en printers
- EducatiePC.nl en EducatieMac.nl voor het basis- en voortgezet onderzet
- Liever huren? Kijk dan op MacHuren.com

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel naar 030 248 4006.

Adres: Ravenswade 150C, 3439 LD Nieuwegein
Telefoonnummer: +32 78 48 51 06
Stad: Nieuwegein
Route: Ravenswade 150C
Postcode: 3439 LD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: iUsed iPhone, Refurbished MacBook, iUsed review, Apple refurbished iPhone, Refurbished Apple, Refurbished MacBook Pro, Refurbished MacBook Air, Refurbished iMac
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TweedehandsNotebook.nl TweedehandsNotebook.nl 0 meter Een hele fijne partij. Voor het eerst zaken mee gedaan om een laptop te kopen. Dit zi...
iUsed Store iUsed Store 0 meter iUSED is een betrouwbaar en fantastisch bedrijf, perfect georganiseerd met vriendelij...
Recensies
Ik ben erg blij met mijn iMac die ik bij iUsed kocht. Na enige tijd kreeg ik een kleine software-matige storing aan de muis. Per email ben ik uitgebreid en goed geholpen totdat het euvel opgelost was. Perfecte service!!
Top service. Refurbished Mac book gekocht. Oplader ging kapot, direct een nieuwe verstuurd, heel snel binnen. Daarna laptop kreeg kuren binnen de garantie. Binnen 5 minuten gereageerd op de mail en een omruiling aangeboden. Zeer tevreden over de service.
klantenservice nog nooit zo snel geweest met mijn email beantwoorden. Bedankt Laurens. Top service
Goede Service, en hele goede communicatie! Ik raad iedereen dit bedrijf aan!
Goede Macbook gekocht die vrij snel vastliep. Kan een keer gebeuren maar reparatie per ommegaande post. Blije dochter dat ze de mac zo snel weer terug had ! Persoonlijke benadering en perfecte service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid