facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iTZiT

iTZiT
Adres: Korte Noodgodsstraat 9 , Gouda 2801 RJ, NL
Telefoonnummer: 0182 678 806
Stad: Gouda
Route: Korte Noodgodsstraat 9
Postcode: 2801 RJ


Recensies
Zeer ontevreden over de klantenservice. Twee maanden geleden heb ik een bestelling gedaan. Deze werd kapot geleverd. Via diverse kanalen heb ik contact gezocht. Na twee weken kreeg ik eindelijk de reactie via Whatsapp dat ik mijn geld terug zou krijgen. Dat is zes weken geleden, en ik heb mijn geld nog niet ontvangen. Er wordt opnieuw niet gereageerd op mijn berichten. Ik raad het iedereen af iets te kopen bij deze onbetrouwbare winkel.
Zoveel problemen gehad met één bestelling. Bestelling betaald, bestelling niet doorgekomen, bestelling uit eindelijk wel verstuurd, gevraagd om een retourformulier, kreeg ik niet, nu terug gestuurd en het bedrijf is niet meer te bereiken voor het retour van mijn geld. Schaam jullie!
Ik heb een bestelling gedaan en op 4 maart een tuniek ontvangen. De tuniek is vies en was niet verpakt en geen label. Ik heb betaald voor een tuniek en een legergroene pak. Pak niet meer leverbaar. Ik zou het geld terugkrijgen. Tot op heden niks ontvangen. Ook geen reactie op mijn e-mail en whatsapp. Ik wacht op mijn geld en een reactie. Waarom een vieze tuniek??
Krijg geen contact met het bedrijf over een bestelling. Via Facebook Instagram mail en whatsapp contact gezocht. Lijkt alsof het bedrijf niet meer bestaat. Website is nog wel online en je kunt ook nog gewoon bestellingen plaatsen maar dat zou ik niet doen. Het is nu meer dan een week geleden dat ik een bestelling heb geplaats en betaald en ik krijg niks te horen.
Top winkel. Er is een storing geweest, maar daarover contact gehad met eigenaar. En het probleem is op een gepaste manier opgelost. Kreeg bij mijn bestelling ook nog een extraatje, een onwijs mooi pak erbij! Heel blij met de service!
Heb besteld bij deze fashion store online. De kleren zijn zeer comfortabel en mooi. Vind persoonlijk de kleren in het echt mooier dan op de foto! Mooie stoffen zit erg lekker. De service is ook prima! Ik had een late levering door omstandigheden maar dat werd heel professioneel en zeer vriendelijk opgelost! Zou deze fashion store zeker aan andere mensen aanraden!!
Krijg geen contact met het bedrijf over een bestelling. Via diverse kanalen een bericht achtergelaten. Telefonisch zijn ze ook onbereikbaar denk dat het bedrijf niet meer bestaat. Website is nog wel online en je kunt ook nog gewoon bestellingen plaatsen maar dat zou ik niet doen.
Een zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Bestelling geplaatst, verzendbevestiging gekregen maar nooit iets ontvangen. 2x een mail gestuurd en geappt, echter onbereikbaar...onvoorstelbaar in deze tijd!
Top! Door een storing was mijn pakket verkeerd bezorgd en heb gelukkig een nieuw pakket ontvangen! Erg blij met mijn jurkje en kreeg er nog een kleinigheidje bij!
Bestelling geplaatst, betaald maar niets ontvangen! Niet te bereiken en geen enkele reactie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid