facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ittdesk helpdesk

Ittdesk helpdesk

Info

Direct link to ittdesk helpdesk team

Geschiedenis

Ittdesk is de solutionpartner van Ziggo zakelijk in de studentenhuisvesting, zorg, vakantieparken en hotels. (wij ontwerpen, bouwen en beheren internet, coax & IP televisie netwerken voor "speciale" woon en werkvormen)

Adres: Hardwareweg 14, 3821BM Amersfoort
Stad: Amersfoort
Route: Hardwareweg 14
Postcode: 3821BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Helpdesk itt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topichosting Topichosting 3 km Webservices en hosting, techniek, allemaal voor u geregeld.
Wijngaard installatie Wijngaard installatie 3 km Ik specialiseer mij in elektra, datanetwerken en camerabeveiliging.
Van der Staak IT Support Van der Staak IT Support 12 km Van der Staak IT Support is er voor al je vragen. WIj specialiseren ons in het toegan...
Recensies
Al maanden niet of nauwelijks internet. Daarvoor ook regelmatig slecht bereik. Afspraken met de itt desk worden niet nagekomen. Mailtjes worden onbeleefd beantwoord. Of te laat. Na een aantal weken kregen we excuses dat ze ons vergeten waren. Er zou de volgende dag iemand komen, desnoods de manager zelf hij klonk erg aardig aan de telefoon. Het zou aan hun nieuwe systeem liggen. We waren opgelucht en hadden goede hoop dat het nu goed zou komen. De hele dag thuis gebleven, maar er kwam weer niemand. We waren weer vergeten. 4 dagen later kwam er een aardige reparateur met een nieuwe modem. Dat zou de oplossing moeten zijn. Daarna helaas nog slechter interent. Meer niet dan wel. Uiteindelijk werd ons gevraagd een speedtest te doen. Die konden we niet doen omdat er geen wifi was. Uiteindelijk was het gelukt en de test ingestuurd. Weer een week niets gehoord. Bij navraag blijkt dat de test niet goed was uitgevoerd. Dat wordt niet gecommuniceerd, maar daar kom ik zojuist achter. Wij zijn ten einde raad. Mijn gezin en ik willen zo graag weer internet. Huiswerk maken, mailtjes beantwoorden, youtube of netflix kijken. Ik raad iedereen die dit leest een andere provider aan. Zeker als je het aanschaft voor meerdere huizen of studenten. Dit gun je niemand. Begin hier niet aan! Ik heb nog nooit een slechte review op internet geplaatst. Maar hier zijn we helemaal klaar mee.
Voor de zekerheid hier ook nog 1 ster. Waardeloos bedrijf, ze leveren slechte service, zijn verantwoordelijk voor schandalig lange storingen, en liegen dat ze barsten om hun eigen incompetentie te verbloemen. Beste huisvesters, ga niet in zee met deze charlatans. Huurders betalen met liefde vijf euro of een tientje meer om betrouwbaar internet te hebben in plaats van deze rommel.
Vertaald door Google Vriendelijke mensen, servicedesk tot laat bereikbaar en snelle antwoorden! De meeste internetproblemen zijn te wijten aan het gebrek aan investeringen in hun eigen hardware. Nadat ik mijn oude, waardeloze router had geüpgraded met een nieuwere, duurdere; al mijn problemen waren opgelost. Origineel Friendly people, service desk available till late and quick replies! Most internet problems are due to the lack of investment in there own hardware. After I upgraded my old, crappy router with an newer, more expensive one; all my problems where solved.
Vertaald door Google Slechte ISP-service. Verbinding valt vaak weg, herstelt laat. Koop dit internetpakket niet voor je studenten. Origineel Poor ISP service. Connection drops often, restores late. Do not buy this internet service package for your students.
Vertaald door Google Slechte verbinding, storingen en afwijzende verklaringen die externe partijen de schuld geven. Origineel Poor connection, outages and deflective statements blaming outside parties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid