facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ITT Distribution

ITT Distribution

Info

ITT Distribution (ITTD), uw partner als het gaat om de beste groothandel deals. Nieuw en refurbished.

Geld verdienen begint bij de (beste) inkoop !!

Geschiedenis

Voor wat betreft soft- en hardware producten doet ITTD zaken met resellers/ re- en etailers/ VAR’s en andere bedrijven, die actief zijn in de IT in Nederland, België en Duitsland.

Vocie4Office (IT) doet zaken via een dealer/ reseller kanaal, dat de B2B markt bedient in Nederland, België en Duitsland enerzijds en Zuid Oost Europa anderzijds vanuit Bulgarije.

Dealers/ resellers die actief zijn in de automatiseringsbranche, kantoorvakhandel, installatiebranche en de telecom wereld.

Adres: Mercatorstraat 40, 7131PX Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 310888883750
Stad: Lichtenvoorde
Route: Mercatorstraat 40
Postcode: 7131PX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Damen Gifts Damen Gifts 103 meter Bent u op zoek naar een leverancier van promotionele artikelen? Damen Gifts is een pr...
Lesli Living Lesli Living 605 meter Super geholpen en de medewerkers waren vet aardig, dikke 5 sterren en zou hier zo wee...
Jongeneel Lichtenvoorde Jongeneel Lichtenvoorde 1 km Koninklijke Jongeneel B.V. | Houthandel en Bouwmaterialen
Steentjes ICT B.V. Steentjes ICT B.V. 1 km Goede service!
Interflex BV. Interflex BV. 1 km Hekwerk gekocht bij interflex half jaar terug en ik ben hardstikke tevreden . Hekwerk...
Harbers ICT Harbers ICT 2 km Daar werkt mn peet oom
Decofactory Decofactory 2 km Groothandel in feestartikelen en klein speelgoed. Business to business.
Recensies
zelden zulke slechte producten gezien hier 10 x lenovo t470s gekocht, en met elke laptop was bijna wel iets! Snap dat ze refurbished verkopen maar dit was wel het toppunt! Onder het mom van voorzien van nieuwe coating krijg je een laptop vol geplakt met werkelijk overal stickers bovenkant, palmrest, touchpad en ja zelfs de knoppen van het touchpad om maar zoveel mogelijk te verhullen in wat voor ermbarmelijke staat ze werkelijk zijn. aangezien ik ze zo niet wilde accepteren gevraagd om een retour label en geld terug, maar de eigenaar in kwestie W. ten S. weigerde ze terug te nemen, precies de reden waarom ze niet aan particulieren verkopen want die hebben retour recht. Dus wees gewaarschuwd voordat je hier iets koopt. foto1 geeft de hoeveelheid slijtage en een kapotte schermrand foto2 bij een aantal laptops missen de rubberen voeten foto3 slecht geplakte schermranden na reparatie foto4 te lange schroeven waardoor toetsenbord omhoog kwam foto5 bolstaande accu er waren nieuwe accus beloofd maar een accu nieuwer dan 2018 heb ik niet gezien.
Verschrikkelijk bedrijf waar je ver van weg moet blijven!!! Op het moment van kopen was het contact heel goed maar zodra we de eerste laptop binnen kregen mankeerde er van alles aan schroeven zitten allemaal los, mousepad zat los, accu is zeer slecht en laptop valt random uit bij het inprikken van de stroom kabel. Geld retour is geen optie bij ze! Je moet het doen met een alternatief model waar vervolgens ook van alles aan mankeert. Mail en telefoon contact wordt niet op gereageerd als ze eenmaal je contactgegevens hebben. Echt mensen dit zijn oplichters eerste klas!! In de tussentijd hebben we een andere Distributeur gevonden waarvan de kwaliteit uitstekend is zoals je mag verwachten.
Nog nooit iets gekocht of van het bedrijf gehoord.. Toch blijven ze ons maar spammen. Uitschrijven heeft geen zin.
Aangenaam verrast toen wij de bestelde laptop binnenkregen. Schoon, netjes en als nieuws zag hij er uit. Met Windows 10 voor geïnstalleerd. Heel blij mij. Prijs/kwaliteit prima in orde. Ga dit bedrijf zeker aanraden.
Meneer verwelkomt geen mensen met een tint, bizar dat dit in 2023 nog gebeurt!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid