facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ITSN

ITSN

Geschiedenis

Wij stellen iedere medewerker en organisatie in staat meer te bereiken met ICT. Ervoor zorgen dat iedere medewerker meer bereikt door een altijd en overal toegankelijke werkplek, die veilig en eenvoudig te gebruiken is. ITSN zorgt voor de best mogelijke ICT-oplossingen voor een optimale gebruikerservaring.

Hiervoor ontwerpt en implementeert ITSN een passende “workspace” voor onze klanten en hun medewerkers. De achterliggende bedrijfsapplicaties, systemen en kantoorautomatisering wordt vanuit de Cloud of in combinatie met een eigen infrastructuur ontsloten. Voor kantoorautomatisering zet ITSN graag de Office365 diensten van Microsoft in. Hierbij wordt email, opslaan en delen van documenten, online vergaderingen, chatten, audio- en videogesprekken, persoonlijke dataopslag en samenwerken met collega’s of externe partners middels de Microsoft Cloud oplossing aangeboden.
Bedrijfssoftware, die nog geen cloud oplossing aanbieden, kunnen via ITSN Cloud IAAS diensten van Microsoft Azure of van Uniserver aangeboden worden. Voor beveiliging van de hele workspace biedt ITSN diverse security diensten aan zoals mail en data encryptie, periodieke security health checks en netwerk monitoring die ons in staat stellen de kwetsbaarheden van zowel buiten als binnen te minimaliseren.

Het geheel managed ITSN graag voor u op basis van heldere en transparante prestatie afspraken. Dit alles doen wij vanuit onze kernwaarden Puur, Passie en Plezier. Puur in de afspraken en omgang met onze klanten, medewerkers en partners. Passie voor ons vak, betrokken en geïnteresseerd in de rol van ICT voor onze klanten. Plezier in ons werk en in het zien van én denken in nieuwe mogelijkheden.

Een keuze voor ITSN betekent kiezen voor een leverancier waar je niet alleen klant bent, maar je ook echt klant kunt voelen !

Maak kennis met ons bedrijf op: www.itsn.nl

Adres: Sint jansweg 15, 5928RC Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0888 - 11 11 00
Stad: Venlo
Route: Sint jansweg 15
Postcode: 5928RC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Hands On group, Handson Leusden contact, Hands on ICT LinkedIn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IHI Hauzer Techno Coating B.V. IHI Hauzer Techno Coating B.V. 3 km Sneller help voor ons probleem, bedankt voor de Super Service
Lodie Suiker Fotografie Lodie Suiker Fotografie 4 km Op deze pagina laat ik zien wat ik heb gefotografeerd op evenementen, dagjes uit, etc...
Boguszynska Administracja i Tlumaczenia Boguszynska Administracja i Tlumaczenia 4 km Usługi profesjonalne
Diagprog4 Diagprog4 8 km DiagProg4 diagnostic tester, a successor of famous DiagProg3, is the latest generatio...
Slim Sterk Slim Sterk 9 km Slimsterk. Psycho- fysieke weerbaarheidst...
Recensies
Waar vakmanschap en klantvriendelijkheid nog bovenaan staan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid