facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Itoshii Zwolle

Itoshii Zwolle

Info

Itoshii - All you can eat

Geschiedenis

Itoshii is een Japanse restaurant gevestigd in het hartje van Zwolle dat een uitgebreide assortiment van authentieke Japanse cuisine aanbied. Al onze sushi is vers gemaakt door professionele chefs.

Bij itoshii werken we met een “all you can eat” concept. Dat houdt in dat u onbeperkt kunt eten voor een vaste lage prijs. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om zoveel mogelijk te proeven van onze ruime keuze uit warme en koude gerechten.
Het is bij ons ook mogelijk om een snelle hap te nemen tijdens de lunch. Hiervoor bieden wij een Bentobox; een japanse lunchbox met verschillende kleine gerechtjes.

Tijd
Maandag tot Woensdag – 12.00 tot 22.00
Donderdag tot Zondag – 12.00 tot 22.30

Prijs Volwassenen
Lunch - €16,80
Diner - €23,80

Prijs Kinderen (3-10 jaar)
Lunch - €12,80
Diner - €12,80

* Drankjes zijn NIET inbegrepen in de prijs.
** De prijs is voor 2.5 uur onbeperkt eten.
*** Laatste bestelling is van Maandag tot Woensdag om 21.45 en van Donderdag tot Zondag om 22.15


Itoshii is a Japanese restaurant in the heart of Zwolle that offers a wide range of authentic Japanese cuisine. All our sushi is fresh made by experienced chefs.

Here we work with an “all you can eat” concept, which means that you can eat unlimited for a fixed low price. This will give you the opportunity to enjoy our variety of hot and cold dishes. If you wish to have a quick bite during lunch we offer a Bentobox; a Japanese lunch box with different small dishes.

Hours
Monday till Wednesday - 12.00 PM till 10.00 PM
Thursday till Sunday - 12.00 PM till 10.30 PM

Price Adults
Lunch - €16,80
Diner - €23,80

Price Kids (3-10 years)
Lunch - €12,80
Diner - €12,80


* Drinks are NOT included in the price.
** The price is for 2.5 hours of unlimited diner.
*** Last order is from Monday till Wednesday at 21.45 and from Thursday till Sunday at 22.15

Adres: Melkmarkt 38, 8011 MD Zwolle
Telefoonnummer: 038 - 422 78 03
ln.iihsoti@ellowz
Stad: Zwolle
Route: Melkmarkt 38
Postcode: 8011 MD



op zoek naar gerelateerd: itoshii zwolle menu, itoshii zwolle telefoonnummer, itoshii zwolle reserveren, itoshii zwolle bezorgen, itoshii zwolle prijs, itoshii lisse, itoshii zwolle ladies night, itoshii hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kota Radja Kota Radja 38 meter Heerlijk gegeten. Volop keuze voor vegan! Staat niet zo expliciet de kaart, maar ze k...
De Admiraal De Admiraal 123 meter Vriendelijke bediening. Zeer smakelijke soep en tosti. Let echter goed op bij binnenk...
Stadsstrand-Zwolle Stadsstrand-Zwolle 137 meter Lekker appeltaartje gegeten. Het is wat aan de dure kant, maar begrijpelijk aangezien...
Blue Sakura Zwolle Blue Sakura Zwolle 355 meter Dat het restaurant gesitueerd is in een kerk maakt het bijzonder. We zaten voorin in ...
Dogtails - Fancy Hotdogs & Original Cocktails Dogtails - Fancy Hotdogs & Original Cocktail... 368 meter Dogtails is de hippe plek van Zwolle. Hier ga je genieten van fancy hotdogs en origin...
Minoyu Minoyu 3 km Helaas stond ons favoriete gerecht niet meer op het menu. Wij gingen altijd speciaal ...
China Palace Zwolle China Palace Zwolle 4 km Dit is één van onze favoriete restaurants in Zwolle. Het eten is er erg lekker; zowel...
Recensies
We hebben hier nu 2 keer gegeten en beide keren was het top. Vriendelijk personeel/bediening. Bestellingen van gerechtjes,sushi en drinken via een tablet gaat simpel en snel. Mijn dochter is veganistisch en heeft voldoende om uit te kiezen. Maar zij is dan ook dol op Sushi. Hier komen we zeker en vast vaker.
Geweldige plaats voor lunch of diner #allyoucaneat Bindende tip: neem als dessert een bolletje vanille-ijs gecombineerd met gebakken banaan
Sushi is gewoon goed en lekker, ook dat het drinken kan worden afgekocht is een goede service. Bij binnenkomst duurde het alleen wat lang voordat we naar onze tafel werden gebracht en wij hadden het idee dat sommige dingen die je besteld gewoon vergeten worden vooral wanneer het druk is. Bediening is altijd erg vriendelijk en helpt je waar ze kunnen. Ik vind het op wat kleine dingen na een super leuk sushi restaurant waar je goed kunt eten en drinken voor een goede prijs.
Sushi is zeer goed, maar de bediening is niet we we gewend zijn. Elk seintje om aan te geven dat je drinken wil bestellen, wordt genegeerd. Soms krijg je de bestelling niet of soms krijg je een gerecht 2 keer terwijl je maar één keer dat gerecht hebt besteld. Gelukkig is het all-you-can-eat dus bestel je het opnieuw in de hoop dat je het dan wel krijgt. Overall gemengde gevoelens sinds de laatste keer.
Ik heb er heerlijk geluncht, de bentobox lunchbox in het japans is zeker een aanrader.
Dit was voor ons de 4e en direct de laatste keer. De sushi was erg achyer uit gegaan. Meer rijst, minder vulling. Ze boden de mogelijkheid om de drankjes bij het onbeperkt buffet erbij te doen. Opzich een goed idee, maar we hebben per drankje een half uur moeten wachten op onze bestelling! Onze koffie hebben we nooit gekregen. Maar na tig keer vragen waar het blijft, was het mooi geweest. Het personeel was erg gehaast en erg onpersoonlijk. Bij het afrekenen aangegeven dat het niet naar wens was geweest. De jonge dame kwam met het argument: het is altijd druk bij de bar. Geen excuses, niks! Ga hier niet heen!
Wij hebben 27 december daar gegeten. Superslechte bediening. Meisje kende het concept niet eens. Heel lang wachten. In 3 uur dat we er zaten met moeite 4 gangen gehad waarvan 7 gerechten niet kwamen en erom moeten vragen. Op een papiertje werd genoteerd wat we misten. Kwaliteit werd steeds slechter. Loempia zat niks in. Was er gewoon uitgebakken. Garnalen heel hard gebakken. Verschrikkelijke maagklachten gehad. Nagerechten zeer beperkt. Cheesecake had een harde uitgedroogde laag en spekkoek ook uitgedroogd. Vele gasten hadden klachten. Zijn we niet gewend dit bij jullie !
Deze plek is 'ok'. We kwamen met een grote groep van 14 man en kregen maar 2 tablets. Daarnaast stuurde 1 van de tablets niet de gerechten door, waardoor de helft van de tafel pas een uur later eten had. De kwaliteit van het eten schommelt. Sommige gerechten zijn bijzonder lekker, andere zijn erg matig. De Buddah rolls zijn heel lekker, maar de Beef Tataki was teleurstellend, slap van smaak. Blue Sakura heeft het toch net iets beter voor elkaar kwa consistentie. Het viel me ook op dat het bijzonder rustig was in het restaurant.
Lekker gegeten. Goede, snelle service. Aanrader. Ga er zeker eens terug.
Al vaker wezen eten, maar de laatste paar maanden is de service achteruit gegaan. De eten is qua kwaliteit achteruit gegaan. En dan hebben we over de service: de nieuwe manager doet haar best niet, ondanks dat het soms rustig is. Vaak laat ze de werknemers hard werken, maar zelf zie je haar niet bewegen, maar constant op de laptop zit. Ik zou denken dat het een grote slavernij is. Voor de rest doen de personeel wel hun best. Mij zie je hier niet snel weer terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid