facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Itoshii Hoofddorp

Itoshii Hoofddorp

Info

All you can eat -onbeperkt Japans eten- voor één vast bedrag, exclusief drankjes

Geschiedenis

Itoshii is een Japanse ‘all you can eat restaurant’. Dit betekent dat u bij ons onbeperkt kan eten voor een vaste lage prijs.

Wij zijn gevestigd aan de Marktplein 106, in het centrum van Hoofddorp.

Het Japans woord ‘itoshii’ betekent ‘geliefd’. Als u van Japans eten houdt of als u het eens wilt proeven, dan bent u bij itoshii meer dan welkom.

Adres: Marktplein 106, 2132DD Hoofddorp
Telefoonnummer: 0235655292
Stad: Hoofddorp
Route: Marktplein 106
Postcode: 2132DD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: itoshii hoofddorp kerst, enjoy hoofddorp, itoshii lisse, restaurant hoofddorp, shabu shabu hoofddorp, itoshii leidschendam, sumo hoofddorp, all you can eat hoofddorp
Recensies
Ik kom zeker terug, uitstekend eten, uitstekende sfeer en service, snel, vriendelijk en aangenaam, voor geld uitgegeven ben ik zeer tevreden. I will definitely be back, excellent food, excellent atmosphere and service, fast, friendly and pleasant, for money spent I am very satisfied.
Voorheen, met het oude all-inclusive concept kwam ik erg graag bij Itoshii, vooral omdat het menu uitgebreid was en geen starttarief was van 11 euro. Nu met het nieuwe concept zijn ze mij als klant verloren. 11 euro per persoon betalen, om aan een tafel te kunnen zitten en niks ervoor te krijgen is nogal vaag en in mijn ogen zelfs klantonvriendelijk. Het eten wat je kon kiezen was lekker, wel te doen, maar dat compenseert niet het nieuwe concept waar je dus per ronde moet betalen voor 1euro 2euro of 3euro sushi , jammer maar niet meer voor herhaling vatbaar.
Onbeperkt is onbeperkt bij itoshi Hoofddorp . Food quality is exquisite . Blijven als lang als jij wilt . Vier gerechten per persoon per ronde ongelimiteerde tijd Lunch menu met 95 verschillende gerechten te kiezen -Nigiri sushi -Maki sushi -Grilled and fry -Gunkan -Salad and Appetizers -Rice &Noodles Dit is allen lunch menu This is only for the lunch menu Check the photos to See the rest of the menu Easy access from Hoofddorp trein station 5 minutes with the bus Parking space right in front of the restaurant Very welkoming atmosphere and the personeel is awesome !!!!
Belachelijk even wat eten met mijn 2 dochters 120 euro betaald en we zijn nog gestopt omdat de serveerster zei dat we even moesten bedenken hoeveel we al hadden gegeten, waarschijnlijk wist ze dat ik zou schrikken van het bedrag dit nieuwe concept is echt belachelijk en dan met de reden zodat er geen eten word verspilt heel erg jammer ik kom hier nooit meer, kwaliteit is ook achteruit gegaan, service vond ik al niet wauw
Wat een snelle service. We hebben hier heel lekker gegeten, en het personeel was gezellig. Bij de meeste all you can eat restaurants waar ik ben geweest, was het personeel minder gezellig. Ik was verbaasd over het feit dat er geen limiet is voor het aantal rondes, en dat je zo lang mag blijven zitten als je wil. Uiteraard moet je extra betalen als je de bestelde gerechten niet opeet. Mooi, goed restaurant.
Heerlijk gegeten, het vlees en de sushi waren super lekker bereid en snel gebracht na bestelling. Super vriendelijk personeel. Heb echt genoten van mijn diner bij dit restaurantEten: 5/5
Niet voor herhaling vatbaar. Personeel is zeer vriendelijk daar ligt het niet aan, maar het eten is van zeer slechte kwaliteit. Ons advies is dan ook om dit restaurant over te slaan.
Een ster is eigenlijk nog te veel. Wat een oplichters, concept start met 11euro om aan tafel te mogen zitten en vervolgens loopt de rekening hard op. Sushi rijst zijn harde korrels met een hard laagje. De zalm is smaakloos. Voor de garnalen betaal je 2 euro voor 2 garnalen. Oplichters. Na 2 ronden zit je op een bedrag van 30euro p.p. Wij komen hier nooit meer.
Gisteren weer gaan eten. Het "nieuwe" all you can eat concept. Eten was lekker, bediening goed en het restaurant niet volgepropt, en super goed rekening gehouden met mijn vriendin in haar rolstoel. Tja, en heel grappig we waren ongeveer net zoveel geld kwijt als bij het concept met het starttarief.
Sinds het nieuwe concept, is het echt waardeloos geworden. Het eten was daarnaast ook niet meer echt geweldig. Vlees was taai en amper gebakken, garnalen koud. Start tarief van 11,- daarnaast moet je voor elk recept 1,2 of 3 euro betalen. Echt achterlijk. We waren voor ze tweeën 75 euro kwijt!!! Ik kom hier nooit meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid