facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ITM-Running

Info

Hardloopgroep in de Bornse maten, hardloop clinics/trainingen voor bedrijven of instellingen, coaching, advies.



"Step One staat voor kennis, advies en kwaliteit op het gebied van hardlopen, wandelen, trailrunning, survival en triathlon. Ons doel is om jou zo lekker en probleemloos mogelijk te laten sporten. Onze ervaren voetspecialisten en podologen staan voor je klaar en adviseren je graag. Of je nou een beginner bent of juist meer uit jezelf wil halen als ervaren atleet, dankzij professionele loopanalyses vinden wij de juiste schoen voor elke voet en ieder doel. Step One laat je lopen!"
Adres: Honingzoet 33, 7623KN Borne
Telefoonnummer: 06-23145259
Stad: Borne
Route: Honingzoet 33
Postcode: 7623KN



op zoek naar gerelateerd: RECOVERY RUN Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BVV Borne Jo15-1 BVV Borne Jo15-1 2 km Seizoen 2017-2018
EBZV'85 EBZV'85 2 km Eerste Bornse Zaalvoetbal Vereniging opgericht in 1985. www.instagram.com/ebzv85 www....
RKSV NEO RKSV NEO 2 km Vanmorgen gekeken naar de voetbalwedstrijd van onze kleinzoon Nout. Wat een mooi spor...
Recensies
Service en advies staan voorop! De winkel uitgelopen met een paar fijne hardloopschoenen en een goed gevoel. Lekkere koffie en leuke gesprekken tijdens het passen! Bedankt Step One!
Mee gedaan met de funrun, dit keer het merk Hoka getest! Wat een fijne schoen. En tot mijn geluk ook nog eens een paar gewonnen!!! Wat een fijn en behulpzaam personeel. Goed advies gekregen en ze namen de tijd!
Kundig advies en veel keuze!
Ontzettend goed geholpen. In de winkel is alle tijd voor jou als klant. Voor de service van deze winkel ga je terug! De aandacht die hier is voor de klant kan echt een verschil maken in het begin van je sportervaring!
Een super service! Ze nemen de tijd voor het beste advies, waardoor je loopt met perfect passende schoenen. Bij Step One heb ik daarnaast een Polar Vantage V aangeschaft, omdat ze veel kennis hebben van dit horloge met ontzettend veel mogelijkheden. Op die kennis kan ik nu perfect terugvallen. Het zorgt ervoor dat ik nog gerichter kan trainen voor mijn sport!
Tijdens de Corona periode, bezoek aan huis gehad van een erg vriendelijke medewerker. Goed advies gehad en uiteindelijk zonder de deur uit te gaan een nieuw paar hardloopschoenen rijker. Top service!
Uitstekende service en begeleiding bij het vinden van de juiste schoen voor mij na veel blessure klachten, de service nadien als iets niet goed blijkt is zeer goed, de infoavonden en workshops zijn zeer leerzaam,kortom een aanrader!
Goed advies. Nemen de tijd voor een grondige analyse en advies over passende schoenen. Passend bij de loopstijl, gebruik en ondergrond. Maak een afspraak op de tijd die jou uitkomt.
Goede service en gespecialiseerd in Hardlopen en Triathlon. Ga zo door !!
Super service, weer veel nuttig advies en uitleg gekregen vanochtend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid