facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ITim Repair

ITim Repair

Info

In & Verkoop van Nieuwe + Gebruikte Gsm's, Abonnementen, Sim-only's, Reparaties, Gsm Customizing, Accessoires & GSM Nieuws en Updates !

Geschiedenis

In & Verkoop van Nieuwe + Gebruikte Gsm's, Abonnementen, Sim-only's, Reparaties, Gsm Customizing, Accessoires & GSM Nieuws en Updates !

Adres: Vredenseweg 41A, 7101 LK Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0630805561
Stad: Winterswijk
Route: Vredenseweg 41A
Postcode: 7101 LK


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Recensies
iPhone 6s nieuwe batterij reparatie. Perfect uitgevoerd voor een goede prijs. Klaar terwijl u wacht, ideaal. Aanrader.
Vriendelijk bedrijf waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ook is de onderlinge communicatie top en word er vakkundig meegedacht en is er overal een oplossing voor. Echt top en dus een aanrader om heen te gaan!
Scherm laten repareren en mijn accu laten vervangen, ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader
Top service!! Binnen 5 minuten was mijn telefoon gerepareerd.
Binnen een aantal maanden twee keer het scherm helemaal blauw van een gloednieuwe S7. Wel veel betaald voor de reparaties. Helaas slechte servies. Iemand had ons geattendeerd op dit adres.
Offerte gemaakt voor onmogelijke reparatie. Verzekeringsgeld opgestreken. En telefoon weg moeten gooien! Ga hier nooit naar toe!
Geen klantvriendelijkheid! Slechte service. Kwaliteit rampzalig slecht! Raad het niet aan! Je verliest er alleen maar geld mee! 235 euro en een samsung s7 lichter!
Snelle en goede service zeer tevreden Helaas voor mij er al te vaak geweest Zeker aan te bevelen !
Vakkundig en snel, tegen een goede prijs, mijn telefoon gerepareerd. Vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid