facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Itec Innovators in Printing

Itec Innovators in Printing

Info

Itec is de grootste onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen in de Benelux met vestigingen in Nederland en België.

Geschiedenis

Itec is de grootste onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen in de Benelux met vestigingen in Zaltbommel, Amersfoort, Barendrecht, Antwerpen en Gent. Met ruim 300 medewerkers beheert Itec ruim 32.000 machines in de Benelux met 2 miljard afdrukken per jaar.

Sinds de oprichting in 1987 heeft de techniek grote ontwikkelingen doorgemaakt. Wat hetzelfde is gebleven is het continue streven naar kwaliteit, maatwerk en serviceverlening. Itec heeft speciaal voor haar klanten talrijke software oplossingen en serviceconcepten geselecteerd.

Een goed voorbeeld hiervan is het full-service concept DOCUFlow®. Doordat documenten tegenwoordig worden gedigitaliseerd en vervolgens duidelijk gearchiveerd, ontstaat een gebruiksvriendelijke documentenstroom. Hieronder verstaan we alle processen die zijn gerelateerd aan het afdrukken (printen, kopiëren en scannen) waaronder het genereren en het beheer hiervan. Bovendien zijn alle afdrukgerelateerde kosten helder en inzichtelijk. Een ander voorbeeld is SMART MPS, een fleet management systeem dat helpt om het gebruik van apparatuur te optimaliseren. Om de kwaliteit te waarborgen is Itec sinds 2003 volledig ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast heeft Itec een D&B waardering van de hoogste klasse - Rating 1. Een betrouwbare zakenpartner dus.



"Itec denkt anders over bedrijfsprinters. Slimmer.Daarom denken onze ervaren experts graag met u mee in oplossingen die werken voor uw organisatie. Of u nu een bedrijfsprinter wilt kopen, huren, of leasen, wij bieden u altijd de beste oplossing. Van 1 printer tot meerdere multifunctionals en complete AVG-proof software oplossingen.Itec voorziet u van het beste advies, wij zijn merkonafhankelijk en werken met de beste merken bedrijfsprinters van oa. Ricoh, Konica Minolta, Kyocera en HP.Daarnaast denken we niet alleen mee met het geven van het beste advies gebaseerd op uw printgedrag, maar leveren service in eigen beheer en verliezen daarbij ons concept Maatschappelijk Verantwoord printen niet uit het oog."
Adres:
Telefoonnummer: 0418 68 22 22
Stad: Zaltbommel



op zoek naar gerelateerd: Mijn Itec, Itec Zaltbommel, Itec problemen, Itec printer, Itec nederland, Itec NV, Itec België, Itec toner bestellen
Recensies
DOE GEEN ZAKEN MET DEZE PARTIJ!!!!! Contractbespreking in eerste instantie geen probleem evenals de levering van de machine. Daarna, toen de prijzen voor Itec omhoog zijn gegaan, begon de ellende. Ze bellen met een betere deal voor je, waar ik mee akkoord ben gegaan. Vervolgens bij het ondertekenen zelf niet goed opgelet waardoor er een paar kleine dingen gewijzigd waren ten opzicht van wat telefonisch is besproken. Als je de fout te laat opmerkt kunnen ze 'helaas' niets meer voor je doen en zit je aan een debiel contract vast. Dus nogmaals: DOE GEEN ZAKEN MET ITEC!!!!
Hele goeie service gekregen bij het aansluiten van een abonnement voor 60 maanden. Echt fijn dat ze automatisch je contract verlengen. Top bedrijf!
Met veel moeite ben ik onder mijn wurgcontract van Itec uitgekomen. Gelukkig net voor de indexering van 14%. De serviceafdeling functioneert goed. Op de salesafdeling zijn het een stelletje oplichters. Zelfs bij de afkoopsom hebben ze geprobeerd mij bijna € 6.000,- extra af te troggelen. Zogenaamd een rekenfoutje.
Na ondertekening contract begon de ellende. Meerprijs per print was 10x hoger dan bij vorige leverancier; zelf helaas niet opgelet en dat wilden ze ook niet meer wijzigen. In plaats daarvan een extra printer moeten huren om extra kosten op dat moment te voorkomen. In 1 jaar tijd zijn we vervolgens 18% meer gaan betalen en vanaf 1 april 2023 worden weer extra kosten in rekening gebracht, vanwege gestegen prijzen. 18% is kennelijk nog niet genoeg. Hopelijk 25% wel.
dit bedrijf denkt alleen aan zichzelf, ongelofelijke geldwolven!!! alleen de reparatiedienst is oke. vanaf de eerste dag een slecht gevoel over maar toen zat ik helaas al aan het contract vast. let goed op want ze indexeren er vrolijk op los... en je betaals ook voor scans... echt ongelofelijk.
Goede duidelijke overeenkomst en het toestel werd binnen 3 dagen geleverd zeer tevreden over mijn Konica Minolta CP2528i
Mondelinge afspraken zoals afgesproken met contactpersoon staan niet in het contract vermeld. Contactpersoon is na het aangaan van het contract niet meer te vinden. Op goed vertrouwen het contract getekend terwijl de afspraken met contactpersoon NIET in het contract staan. OPLETTEN WANNEER JE MET DIT BEDRIJF EEN CONTRACT SLUIT!!!!
Ontzettend fijne samenwerking. Afspraken zijn goed en tijdig nagekomen. Top service!
Let op: Itec verlengd je contract automatisch met 78 maanden, zonder aankondiging met wederom 78 maanden, zonder nieuwe printer te plaatsen.
Begin dit jaar hebben wij, VFO Architects Urban design een nieuwe multi functional via Itec B.V. Een mooi en passend product die precies aansluit bij de door ons te stellen hoge eisen aan printversie voor presentaties. Daarnaast is het proces om te komen tot de aanschaf erg prettig gelopen, mede door de gedrevenheid van de mensen bij Itec.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid