facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ITCCA Almere - School for Tai Chi Chuan the Original Yang style

ITCCA Almere - School for Tai Chi Chuan the Original Yang style

Info

School voor Tai Chi Chuan de originele Yang stijl - ITCCA Almere
Onderdeel van ITCCA Nederland
https://www.itcca.nl/almere



"ITCCA School Rui Bandeira is onderdeel van de International Tai Chi Chuan Association ITCCA en doceert de originele Yang-stijl.De originele Yang stijl, zoals deze door de ITCCA in een Europees netwerk van scholen wordt onderwezen, richt zich op 3 elementen, de persoonlijke gezondheid, meditatie en de vechtkunst zelf.Je moet gezond van lichaam en geest zijn wil je de vechtkunst goed kunnen beheersen. Vandaar dat de taoïstische gezondheidsoefeningen en meditatie evenals Chi Kung Qigong een belangrijke plaats innemen."
Adres:
Telefoonnummer: +31654327978
Stad: Almere



op zoek naar gerelateerd: ITCCA Tai Chi, Tai Chi Amsterdam Noord, Tai Chi school Amsterdam, Tai Chi Amsterdam Zuid, Tai Chi Amsterdam Zuidoost, Iccta, Taichiplus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASC Waterwijk ASC Waterwijk 2 km Kijken hoe mijn kleindochter voetbalt....héél goed dus.
Ken No Sen dojo - Genwakai Ken No Sen dojo - Genwakai 2 km Top , ook Vereniging Bushido-Ryu Almere Van Archie Nolten , super gaaf en geweldig
EDGE Hockey EU EDGE Hockey EU 3 km We make high-quality sticks and hockey materials, developed by the best hockey player...
Squash.one Squash.one 4 km Geweldig squash centrum. Speel er al jaren en het is er altijd gezellig.
Kickboxing-Institute Almere Kickboxing-Institute Almere 4 km Goede lessen en fijne sfeer
Nobel Run Nobel Run 5 km Na 2 succesvolle edities door het groen rond Nobelhorst, zal op 17 mei 2020 wederom d...
PHV De Vriendschap PHV De Vriendschap 6 km Toffe gasten.....vriendelijk.....
YourPhysique YourPhysique 7 km Goede coach, neemt zijn tijd en bepaald samen met je wat je nodig hebt. Ook de prijze...
Recensies
Tai Chi School Almere is goed en veilig. Ik kan het aan iedereen aanbevelen die fysieke en geestelijk gezonder wil worden. De instructie van Rui Bandeira is duidelijk en van zeer hoog kwaliteit, hij is ook heel geduldig en gebruikt vaak humor. Hij zegt dat :"een goede docent leert van zijn leerlingen", dat is heel wijs en ruimdenkend.
Tai Chi School ITCCA Almere is een fijne Tai Chi School. De lesstof wordt goed en met geduld en humor gebracht. Het leert je om met aandacht dingen te doen en zowel letterlijk als figuurlijk aan je balans te werken. Rui is een top leraar.
Tai Chi bij ITCCA is een geweldige manier om met je geest en lichaam bezig te zijn. Rui Bandera is heel geduldig, doet bewegingen net zo vaak voor tot je het onder de knieen hebt, en vergeet ook de geestelijke component niet. Een aanrader om in de school maar ook thuis even te onthaasten.
Als inwoonster van Amsterdam Noord volgde ik er ook Tai Chi les. Mijn docente stopte ermee en ik melde me aan bij de Tai Chi school in Almere omdat ik al les had gehad van Rui. Daar was ik van harte welkom! Het bevalt zo goed dat ik iedere week op en neer rij van Amsterdam naar Almere.
Een paar uur per week bezig zijn met lichaam en geest. Rui Bandeira begeleidt zijn leerlingen met geduld en passie naar de juiste posities en bewegingen van de Qi Gong en Tai Chi. Er komt veel aan bod, meditatie, Taoïstische massage en de uitdaging om de combinatie van oefeningen, de Vorm, steeds meer te perfectioneren. Ook online zijn er mogelijkheden om te oefenen als de situatie daar om vraagt.
Hele gedegen en ook leuke tai chi school. Leraar Rui heeft ongelofelijk veel kennis en jarenlange ervaring en geeft ontzettend goed, duidelijk en rustig les. De lessen zijn heel veelzijdig. Ook veel informatie over het waarom van de oefeningen en toepassingen.
Bij de Tai Chi School Almere leer je echt wat Tai Chi inhoudt. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd zodat je echt plezier hebt in de bewegingen en het veel makkelijker kan onthouden.
Hele goede en fijne lessen. Goed uitgelegd en een hele relaxte sfeer. Hele geduldige en goede leraar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid