facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ITCars 4x4

ITCars 4x4

Info

ITCars (spreek uit: Ie Tee Cars), al sinds 2003 een begrip in de Suzuki 4wd-wereld. Wij zijn vooral gespecialiseerd in Vitara’s, Samurai’s en Jimny’s 4wd

Geschiedenis

Welkom op de FB-pagina van ITCars (spreek uit: Ie Tee Cars).

Wij zijn vooral gespecialiseerd in de in- en verkoop van Vitara’s, Samurai’s en Jimny’s van alle bouwjaren en in alle soorten en maten (hobby/cross/showroomstaat).



"Dé specialist in aan/verkoop van terreinvoertuigenTevens de beste gebruikte luxe-auto's!"
Adres: Molenweg 23, 6104 AH Koningsbosch
Telefoonnummer: 0031620766590
Stad: Koningsbosch
Route: Molenweg 23
Postcode: 6104 AH


Recensies
Daarnet voor de 2de keer een nieuw dakje gehaald voor mijn 30 jaar oude Vitara. De Vitara had ik 14 jaar geleden bij jullie gekocht. Zo blij dat jullie een nieuw dak voor mij hadden. Helemaal blij dat jullie mij, zelfs in regen geholpen hebben om het nieuwe dakje er op te leggen. Perfecte service, tot over 8 jaar als ik weer een nieuw dakje nodig heb.
Super behulpzaam, eerlijk en goede service! Hele vriendelijke meneer die verstand heeft van auto’s. Echt een aanrader! Meneer heeft mij super goed geholpen, inruil van auto en aankoop van nieuwe auto was zo geregeld. Snelle reactie was ook heel fijn.
Een nette Suzuki SX4 gekocht na een zeer persoonlijke benadering bij Tim. Dat is al een verademing in vergelijking met de meeste occasion dealers vandaag de dag. Er leek een probleem met de startmotor te zijn, werd direct een nieuwe besteld. Maar na het uitlezen van de accu bleek dit de boosdoener, ook deze werd besteld en de volgende dag geleverd en geplaatst. Dit is een service die tegenwoordig zeldzaam te noemen is bij auto's in deze prijsklasse. Voor een fair bedrag ben ik nu voorzien van een mooie degelijke auto waar ik met veel vertrouwen kilometers maak. Ik zou Tim dan ook aanraden bij mensen die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, no nonsense en een goede prijs- kwaliteit verhouding.
Ik heb een Subaru Forester 2004 overgenomen. Nette prijs en goede service. Een mooie eerste auto, Bedankt!
Super service! Tim is een hele betrouwbare en vriendelijke man met enorm veel verstand van Vitara's. Heeft mij op de valreep uit de brand geholpen, Kan dan ook niet anders dan de volle 5 sterren geven, echt een aanrader!
Super service!! Softtop gekocht voor mijn Vitara. Hulp bij het plaatsen en bevestigen van de softtop en en nog vele extra's, super blij mee!! Dankjewel
Eerlijk is eerlijk. Prettig zaken doen Dank je wel voor jouw goede service Jouw geduld en vertrouwen Als je bij deze vakman een auto wil kopen zeg ik meteen doen!!!! Tim is eerlijk en oprecht Hij verkoopt jou iets waar je niet bij hoeft te denken of het allemaal wel klopt In deze tijd is dat uniek Blijf zoals je bent. Tot de volgende keer. Mvg jos habets
super goede service en vriendelijke verkoper helpt waar hij kan top.
Fijne samen werking. Binnen 12 uur me geld . Na een goede overeenkomst van beide kanten . Binnen een week me auto's opgehaald.
Erg goede communicatie en komen afspraken na. Deal gesloten, geld overgemaakt en auto is snel opgehaald. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid