facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Italstudio Taalreizen

Italstudio Taalreizen

Info

Leer Italiaans in Italië met Italstudio, taalcursussen in Italië
www.italstudio.nl

Geschiedenis

Italstudio is dé expert in taalcursussen Italiaans in Italië.
Al 28 jaar kun je via Italstudio Italiaans leren in Italië, ons team kent alle taalscholen en medewerkers in Italië persoonlijk. Met ruim 45 bestemmingen in heel Italië heeft Italstudio een groot en zeer veelzijdig aanbod van taal- en cultuurcursussen in heel Italië. Vrijwel elke week van het jaar start er een cursus!

Italstudio is ook gespecialiseerd in studeren in Italië, zoals opleidingen & cursussen mode, design en kunst in Milaan en Rome!



"Italstudio is dé expert in taalcursussen Italiaans in Italië.Al 33 jaar kun je via Italstudio Italiaans leren in Italië, ons team kent alle taalscholen en medewerkers in Italië persoonlijk. Met ruim 50 bestemmingen in heel Italië heeft Italstudio een groot en zeer veelzijdig aanbod van taal- en cultuurcursussen in heel Italië. Vrijwel elke week van het jaar start er een cursus!Italstudio is ook gespecialiseerd in studeren in Italië, zoals opleidingen & cursussen mode, design en kunst in Milaan en Rome!"
Adres:
Telefoonnummer: 0345 520 152
Stad: Culemborg


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Italstudio Bologna, Italstudio Salerno, Taalcursus Rome, Italstudio Lecce, Italstudio Lucca, Italstudio micciano, Italstudio santa domenica, Italstudio mola di bari
Recensies
Heel fijne ervaringen bij het contact om voor onze dochter een geschikte taal opleiding te vinden. Uitermate vriendelijk, kundig, bemiddelend en vrijblijvend advies. Dankzij Ingrid hebben we een voorbereidend bezoek kunnen brengen aan een Italiaanse taalschool tijdens een vakantie.
Een goede studio
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid