facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Italian Asian Foodtrailer

"Foodtruck met keuze uitPizza’s, Pasta’s, Tosti’s of poffertjes"
Adres: Marktstraat 15, 5731hs Mierlo
Telefoonnummer: 0644206342
Stad: Mierlo
Route: Marktstraat 15
Postcode: 5731hs


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 12:00
Dinsdag: 06:00 - 12:00
Woensdag: 06:00 - 12:00
Donderdag: 06:00 - 12:00
Vrijdag: 06:00 - 12:00
Zaterdag: 06:00 - 12:00
Zondag: 06:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barbecuetopper.nl Barbecuetopper.nl 643 meter BarbecueTopper.nl Cateringbedrijf in de regio Geldrop-Mierlo en omstreken. Specialis...
Recensies
De Tasty Truck was de perfecte aanvulling op ons tuinfeest. Goede kwaliteit pizza’s en pasta’s dat met de foodtruck op een mooie wijze wordt gepresenteerd. Er is voor iedereen wat bij. Daarnaast wordt een gezellige sfeer gecreëerd. Het contact met Marieke was prettig. Ze dacht goed met mij mee en er was veel mogelijk. Zo ging ze vooraf rond met de voorgerechtjes in Italiaanse sferen. Met koffie/thee en velvetcake toe was het feest compleet verzorgt. Echt een aanrader!
Tasty truck was een groot succes op onze bruiloft! De mooie trucks paste bij de aankleding, het eten was heerlijk, volop keus en er was meer dan genoeg klaar gemaakt! Samen met Marieke een menu op gemaakt het was echt perfect!! Een echte aanrader voor heerlijk eten in een leuke setting!
De tasty truck heeft een feestje bij mij in de tuin gecaterd. Goede communicatie vooraf, duidelijkheid en vooral lekker eten. De eigenaars zijn gezellig en denken goed mee met de wensen van de gasten. Top!
Het Italië gevoel op bestelling! Tasty Truck doet de naam eer aan: de overheerlijke pizza's zijn op Italiaanse wijze gemaakt: een dunne, krokante en knapperige bodem met zelf te kiezen toppings van de meest smakelijke, verse ingrediënten. In tegenstelling tot wat je in veel pizzeria's vindt zijn deze heel puur en niet te zout. Iedereen - jong en oud - genoot ervan. Het maken van de pizza's trok veel bekijks, het zag er erg leuk uit en was hiermee naast een lekkere ook een mooie toevoeging. De chefs maken er echt een feestje van! Ook de communicatie vooraf met Marieke liep heel fijn; ze dacht heel goed met ons mee. De prachtige nostalgische truck werd snel in gereedheid gebracht en mooi aangekleed, na afloop werd alles weer netjes opgeruimd en achtergelaten. Kortom: heerlijk eten, prachtige presentatie en uitstekende service: La Dolce Vita op wielen!
Op ons feest laten komen. zeker een aanrader, word geluisterd naar je wensen en eventueel gekeken naar wat je zou willen. Heerlijke pizza's en pasta's gehad. De toetjes waren ook geweldig
Wij hebben voor mijn verjaardag de Tasty Truck laten komen. Dit is zeker een aanrader. Verschillende soorten pizza's ook vegetarisch en pasta's. En niet te vergeten heerlijke toetjes, alles op z'n Italiaans. Vriendelijk personeel en snelle bediening.
Wij hebben goede ervaringen met Tasty Truck. Lekkere pizza’s pasta tosti’s en poffertjes. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid