facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Italiaanse ijssalon Di Lucca

Italiaanse ijssalon Di Lucca

Info

Kom en proef ons puur Italiaans ijs!
Italiaanse ijssalon Di Lucca, dal 2005

Geschiedenis

Wij zijn een ambachtelijke Italiaanse ijssalon en al ruim tien jaar gevestigd in het centrum van Voorthuizen! Kom en laat uw smaakpapillen verrassen met de pure smaken van ons heerlijk ambachtelijk gemaakt italiaans ijsVoor de eigengemaakte pure milkshakes komen veel mensen speciaal naar onze salon! Ook voor een volmaakt kopje Caffè Lucca en een Latte Macchiato bent u op ons sfeervolle vernieuwde terras van harte welkom. Ciao...

Adres: Hoofdstraat 216, 3781 AK Voorthuizen
Telefoonnummer: +31653756231
Stad: Voorthuizen
Route: Hoofdstraat 216
Postcode: 3781 AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJstijd Voorthuizen IJstijd Voorthuizen 66 meter Erg lekker ijs en flinke bollen, kortom waar voor je geld
Recensies
Een heerlijkterras met een zuidelijke uitstraling met heerlijk ijs en uitstekende koffie waarbij een koffielikeurtje wordt geserveerd
Heerlijk Italiaans schepijs! Vriendelijke en kundige eigenaar. Aanrader!
Gezellig plekje met lekkere koffie met extra en ijs!
Super lekker ijs!! Heerlijke pure smaken. De kids mogen alles proeven en alles wordt met liefde uitgelegd! De koffie met likeurtje mag je zeker niet overslaan! Gewoon een uitje!
Slecht...omdat ze geen bolletjeslepel meer gebruiken, maar eetlepels. Duidelijk veel minder ijs voor t zelfde geld. Er is sprake van n verkapte prijsverhoging. Als rede gaf de verkoopster aan dat t gebruik van n vochtige bolletjeslepel t ijs zou doen carameliseren. Flauwekul, ze denken kennelijk dat we uit n eitje komen ha ha. We gaan voortaan wel naar de Ijstijd aan de overkant.
Lekker ijsje op een warme zomerse dag! Ze laten je ook keurig netjes proeven zodat je een goede keuze kan maken. Gezellig op het terras en ook nog eens gratis parkeren.
We hebben over heerijk ijs gegeten Bij Di Lucca Wat ons gelijk op viel was de klantvriendelijkheid We mochten overal een beetje van proeven, om zo onze keuze te maken, waar vindt je dat nog !!!! Je kunt zelfs halve bolletjes krijgen, toen viel ik helemaal van mijn stoel. Ga zo door Di Luca, vele kunnen aan jullie klantvriendelijkheid een voorbeeld nemen, dat is tegenwoordig ver te zoeken !!!!! Top Top en nog eens Top !!!!!!!!!
Omdat zij gewoon super lekker ijs hebben, en omdat je super grote bollen ijs krijgt en omdat de meisjes in de ijssalon heel erg royaal zijn en dat je buiten heerlijk kan zitten om van je ijsje te genieten
Heerlijk ijs ook vele glutenvrije opties. Vriendelijk personeel vonden het geen probleem een schone ijsschep te pakken ivm coeliakie van onze dochter.
Twee dagen op rij, ijs gegeten tijdens onze vakantie. Zeker een aanrader. Super lekker ijs. Wij vonden de kokos-passievrucht en de stroopwafel ijs ontzettend lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid