facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Italiaans Restaurant-Pizzeria 'Santa Maria' (Landgraaf)

Italiaans Restaurant-Pizzeria 'Santa Maria' (Landgraaf)
Adres: Stationsplein 65, 6372 GR Landgraaf, Nederland
Telefoonnummer: 045 574 3625
Staat: Limburg
District: Landgraaf
Stad: Landgraaf
Route: Stationsplein
Huisnummer: 65
Postcode: 6372 GR


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:00–22:00
donderdag: 16:00–22:00
vrijdag: 16:00–22:00
zaterdag: 16:00–22:00
zondag: 16:00–22:00

Recensies
Eten : SupernService : Top. Super vriendelijk.nLocatie: Top locatiennVoor alles is een eerste, eten langs een treinstation. Leuke buiten terras dichtbij het spoor van Landgraaf. De bediening was gewoon top, super. En het eten, de pizza's en spareribs gewoon delicious .nGeen cocktail, maar mij werd een gemaakt. Service of niet. Tot de volgende jongens.
We hebben hier met z’n tienen heerlijk gegeten. Ik had gevraagd om een avondje tafelen met diverse Italiaanse gerechten. Grote complimenten voor de chef, alles was even heerlijk en alle schalen waren einde van de avond leeg. De porties waren ruim, iets dat zeker van toepassing is op de desserts. Grote coupes erg lekker ijs met echte slagroom. Dit aangevuld met de zeer vriendelijke bediening verdiend zeker 5 sterren. Jullie gaan ons zeker terug zien!
Eten was voortreffelijk, goede kaart en volop keus. Je krijgt waar voor je geld. Zeer de moeite waard om er te gaan eten. Vriendelijke personeel. Wij gaan daar zeker weer eten. Al met al een TOP restaurant.
Vandaag weer eens heerlijk gegeten in dit gemoedelijke restaurant. Bediening zeer vriendelijk!
Pizzeria met restaurant en terras in het oude stations gebouw van Schaesberg direct aan het spoor.nnVriendelijke eigenaren en een zeer goede en uitgebreide kaart. Heerlijk eten wordt hier uitgeserveerd, de pizza taco, pizza calzone en de mixed grill zijn zeker een aanrader voor de twijfelaars.nnGoed betaalbaar, zowel bezorgen aan huis voor de lezers van deze review uit Landgraaf en om te eten ook prima. Zeker op een zonnige dag plaatsnemen op het terras en gewoon genieten van het lekkere eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid