facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Italgusto Enoteca

Italgusto Enoteca

Info

The Italian tasting

Geschiedenis

Gespecialiseerd in import van Italiaanse wijnen, alle regio's.

Adres: Wachthoevestraat 28, 3209 BK Spijkenisse
Telefoonnummer: 06 52693962
Stad: Spijkenisse
Route: Wachthoevestraat 28
Postcode: 3209 BK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant La Vista Restaurant La Vista 3 km We hebben heerlijk gegeten en gedronken, en we waren verbaasd dat de rekening niet ho...
Ristorante Pappagallo Ristorante Pappagallo 3 km Vriendelijk personeel werkt enthousiast hierdoor hangt er een fijne sfeer. Bediening ...
IL Siciliano IL Siciliano 3 km Wij hebben hier heerlijk geluncht. Als voorgerecht de garnalen in knoflookolie, het h...
Recensies
Eindelijk een goede pizzeria die ook in Zuidland bezorgd! Gewoon goede pizza's waar 't vet niet op de bodem druipt, maar heerlijke korst! Top we zijn er erg blij mee al meerdere malen besteld!!
Ik bestelde een polopizza, ik ontving hem ongesneden, het deeg aan de randen was te veel, 5 kleine kippen erop , en de smaak was niet veel
Weer heerlijk gegeten en super snel bezorgd. Zeker een aanrader voor wie heerlijk Italiaans wilt eten!
Heb 2 uur gewacht op mijn eten, toen het er was zat er veel te veel saus bij mijn pasta en proefde ik niks van het vlees wat er bij zat. De pizza was sompig en er zaten rauwe uien op, de aardappels waren nog hartstikke hard, het proefde alsof de pasta een 1 minuut pasta was uit de magnetron en de pizza een oude dr oekter pizza was.
Vandaag pizza besteld, even een tijd ingevuld voor de bezorging, we waren wat vroeg met bestellen. De communicatie is super, krijgt een bevestiging van de bestelling en zodra de bezorger op pad gaat, krijg je ook netjes een mailtje. De pizza's zelf overtroffen onze verwachtingen. Zeer goed gevuld, perfect op temperatuur en de bodem ongewoon goed. Wij zullen hier zeker nog een keer bestellen, wellicht proberen we dan een pasta gerecht.
Heerlijke pizza's, geweldige pasta's, smakelijke desserts, volop keuze, snelle en vriendelijke bezorger. Helemaal top!!
Pizza gemaakt door een echte Italiaan. Wel even wat anders dan de machineplak van Domino's, New York enz. Kwaliteit vlees en groente op je pizza. Echte bolognesesaus i.p.v. die troep van Domino uit de fles. Ja de Pizza's zijn wat slapper maar dat komt omdat er zoveel verse ingrediënten op zitten daar zit meer vocht in. Het gaat er bij mij om of het lekker is en niet of het, net als in de reclame's, als een koek hapt. Vegetarisch of met vlees ze zijn echt goed. Gelukkig niet zo zout als die van Pappagallo. Wij eten praktisch elke week wel een pizza en wij denken de beste nu hebben gevonden. Wil je een dunne hapklare superzoute pizza ga dan maar naar de Machinale pizzaboertjes zoals Domino en New York.
Bestel hier vaak genoeg en is altijd lekker. Pizza of pasta, allebei heerlijk!! Zeker een aanrader!
Heerlijke, echte italiaanse pizza. Geen bagger zoals domino's. Na het eten geen vet vol gevoel maar nagenieten. Gaan we zeker vaker doen. Belachelijk dat mensen een 1 geven vanwege een folder in de bus. Dit zegt niets over de kwaliteit van het eten.
Pizza’s waren slap en niet goed doorbakken. De topping gleed er vanaf. 1 van ons 4 heeft er zelfs buikpijn aan over gehouden. Bianca was te sompig. Speciale was niks pikants aan. Tonijn was smaakloos en weinig tonijn. De lasagne was waterig met weinig smaak en lauw. Ben benieuwd wat voor ”verse” ingrediënten gebruikt worden. Beetje jammer dit. Eerste en laatste keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid