facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IT-Wizzard

IT-Wizzard

Info

Bij ons kunt u terecht voor snelle en vakkundige reparatie aan computers, laptops, servers, smartphones. Met ieder computerprobleem kunnen wij u helpen. Ook voor andere zaken zoals: netwerk, server, telecom, websites & applicaties, beveiliging en domotica



"Bij ICT bedrijf IT-Wizzard kunt u terecht voor snelle en vakkundige reparatie aan computers, laptops, servers en zelfs smartphones. Met ieder computerprobleem kunnen wij u helpen. Ook voor andere zaken zoals: netwerk, server, telecom, websites & applicaties, beveiliging en allerlei andere ICT problemen staat ons team voor u klaar. Computerbedrijf IT-Wizzard in Harlingen is er voor zowel particulier als zakelijke klanten. Heeft u computerproblemen of storingen? Dan hoeft u geen ingewikkelde toeren uit te halen met uw kostbare apparatuur. Met hulp op afstand of hulp op locatie komen we gewoon naar u toe om uw computerproblemen op te lossen of uw computer te repareren. Nieuwe computer of harware nodig? Kom naar de winkel of webshop!"
Adres: Groen van Prinstererstraat 5, 8862 AA Harlingen
Telefoonnummer: 0850290591
Stad: Harlingen
Route: Groen van Prinstererstraat 5
Postcode: 8862 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hostlite Hostlite 1 km Hostlite is een jonge organisatie wat zich specialiseert in Web-Hosting voor bedrijve...
Recensies
Prima en duidelijke afspraken met de heren te maken. Nemen de tijd om het geheel even door te spreken, en zijn hier zeer adviserend in de mogelijkheden die ze mij kunnen bieden met het veilig opslaan van mijn computerbestanden, wilde graag een auto back-up systeem voor mijn 3D engineering bedrijf. Geen enkel probleem. Voor de afspraak netjes een herinnering gekregen dat ze langs kwamen. Op het moment dat ze zouden komen waren ze een kwartiertje verlaat, maar ook hier een net bericht van gehad. Voor mij had de afspraak niet de hoogste urgentie, maar ze weten prioriteiten te stellen, ze waren verlaat i.v.m. een probleem bij een andere klant. Ook dit geeft aan dat ze professioneel bezig zijn. Wel eens waar 4 sterren beoordeeld, puur omdat er ergens altijd wel verbeter punten zijn, en ik meestal geen hoogst mogelijke waardering geef.
Wij willen het team van IT-Wizzard heel hartelijk bedanken voor de uitstekende dienstverlening aan ons besteedt. We zijn inmiddels voorzien van een fijne en goede laptop, en werden daarbij uiterst deskundig én heel geduldig begeleid in het wegwijs raken met deze nieuwe laptop. Hartelijke groet, Thom en Ineke Beverlo.
Ik werd bijzonder snel en vakkundig geholpen. Ook tijdens de reparatie van mijn laptop werd contact gehouden over wat de reparatiekosten en mogelijkheden waren. Ook werd aangegeven wat de beperkingen waren. Kortom een goed adres.
Al jarenlang onze partner voor onderhoud, service en beheer van ons bedrijfsnetwerk. Komt afspraken na, werkt vlot en zeer prettig in de omgang. Een bedrijf waar wij op kunnen vertrouwen.
Heel tevreden over de gehele service die geboden word door IT-Wizzard. Altijd vriendelijk en bereik te helpen bij telefonisch contact .
Ik ben in de winkel langs geweest omdat mijn iPad was geblokkeerd. Hij kon gelukkig gereset worden. Is gedaan. Hierna was ik mijn e-mail adres gegevens vergeten. Hierdoor ben ik terug gegaan in de hoop dat jullie mij konden helpen. Helaas konden jullie dat niet maar hebben mij wel goed geadviseerd. Ik heb de stappen gevolgd en kan nu weer op de iPad bedankt!
Wij vinden dit een zeer goed bedrijf. Ze zijn deskundig en zeer snel met de vragen die je stelt. Als ze even niet beschikbaar zijn bellen ze je zo gauw als mogelijk terug. De reparaties aan de computer worden supersnel uitgevoerd.
Vakmensen in de vestiging Harlingen. Mijn router werd gereset en op onze vastgelopen laptop werd een nieuwe Windows geïnstalleerd, zodat we weer verder konden. Zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid