facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor It’s MY life

It’s MY life

Info

It’s MY Life daagt je uit regie te nemen en keuzes te maken, om je leukste leven te leven !

Onze taak

Het is mijn missie om mensen te inspireren en motiveren hun mooiste leven te leven!



"Anke van Asselt is eigenaar van 'It's MY life'. Met haar bedrijf motiveert en inspireert ze vrouwen om bewuste keuzes te maken voor hun leukste leven.In haar 1 op 1 programma ga je aan de slag met mindset, bewustwording en persoonlijke groei. Je gaat dromen en stappen nemen richting die dromen. Je leert bewuste keuzes te maken en de regie in handen te nemen. Van angst en kramp naar meer vertrouwen, plezier en positiviteit!In de jaargroep kun je samen met anderen aan de slag om je doelen te bereiken en verdieping te zoeken.Wil je vanuit huis aan de slag? Dan is de online versie van het programma geschikt voor jou.Tenslotte ontwerpt of verkoopt Anke inspiratieproducten die bijdragen aan positiviteit en regie in je week."
Adres: Ljurk 31, Wommels
Telefoonnummer: 0642516639
ln.efilymsti@ekna
Stad: Wommels
Route: Ljurk 31



op zoek naar gerelateerd: bon jovi it's my life, it's my life lyrics, it's my life dr alban, it's my life stappenteller, it's my life talk talk, bon jovi it's my life vertaling, it's my life no doubt, it's my life dr in de muziek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pelfin houtpellets Pelfin houtpellets 945 meter Leverancier van de Pelfin houtpellets. Verkrijgbaar per zak, volle pallet of in bulk.
CarDo carrosseriebouw CarDo carrosseriebouw 961 meter Wat wij voor u kunnen betekenen: Las en constructie werkzaamheden. Op en afbouw of ...
Recensies
Anke heeft mij begeleid met het vinden van een nieuwe uitdaging omtrent mijn werk. We hebben samen een plan gemaakt en hier naar toe gewerkt. Anke heeft mij zelfvertrouwen gegeven om mijn ambities na te jagen. Tijdens de sessies heb ik inzichten over mezelf gekregen en ben ik mijn beste IK aan het ontwikkelen. Ik heb geleerd om anders tegen situaties aan te kijken en milder voor mezelf te zijn. Anke is een lieve, begripvolle vrouw, echt een luisterend oor. Je kunt je issues bij haar kwijt en dit samen met haar ventileren op een laagdrempelige manier. Na een sessie bij Anke voel ik mij krachtig en opgelucht. Dit gun ik iedereen! 'Ik ben altijd op het juiste moment op de juiste plek ben'.
Anke is een heel betrokken, open, lief en warm persoon. Ze kan goed luisteren, maar ook hele goede vragen stellen die je aan het denken zetten. Betrokken denkt ze met je mee. Ze heeft de kracht om je te laten dromen en deze om te zetten in plannen. Het traject is een hele goede investering in jezelf als jij het ook tijd vindt om jezelf nu eindelijk eens te geven wat je verdient. Na het traject met Anke voelde ik me stukken beter. Ik was vrolijker, ik voelde me energieker, lichter, positiever en ik was weer aan het stralen! Precies wat ik aan het begin had omschreven hoe ik me wilde voelen. En het stopt niet voor mij. Anke heeft me tools gegeven waarmee ik de rest van mijn leven aan de slag kan. Dromen, plannen maken en uitvoeren! Dream, plan, do! Ik heb de regie weer terug en ik weet nu hoe ik bewuste keuzes kan maken voor mijzelf.
Ik ben dankbaar en tevreden over de gesprekken met Anke. Ze heeft mij mooie inzichten gegeven waarmee ik verder kan groeien. Ik kan het iedereen aanraden om eens met haar een bakje te doen, om eens te onderzoeken wie je bent, waar je staat en waar je naar toe zou willen. "Een cadeautje voor mezelf"
Als ik bij Anke aan de tafel zit en met haar praat, gaat het echt over mezelf. Anke laat me voelen en nadenken wat ik wil in mijn leven, waar ik sta en waar ik heen wil. Anke geeft mij de tools om hier mee aan de slag te gaan. Hierdoor ga ik met een opgeruimd hoofd en een frisse blik naar huis.
Het was er wel, alleen was het onder heel veel laagjes verstopt. It's my life gaf mij mijn woorden terug, het weer kunnen benoemen van gevoelens, het weer voelen, zelfliefde. Het was er wel, en zij hielp mij om weer MIJ te zijn. In het nu, in het hier. Ik mag er zijn, ik doe er toe. Onwijs blij dat Anke van Asselt op mijn pad kwam.
Anke helpt je verder, door goede inzichten in je valkuilen. Ze komt met praktische tips en hulpmiddelen!
Anke inspireert mensen bij het vinden van hun eigen pad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid