facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor It's Kringloop

It's Kringloop

Info

Onze kringloopwinkel is het warenhuis voor gebruikte goederen en kleding in Dronten.

Geschiedenis

It’s het warenhuis voor gebruikte goederen en kleding.

It’s is een stichting die hulp biedt aan mensen in de knel, zowel sociaal als financieel.

It’s een ontmoetingsplaats voor iedereen in It’s Café, It’s Creative, It’s Repair-café en It’s Open Podium.

It’s binnenkort ook een kledingbank. Wij werken daarbij samen met de voedselbank en wij nemen deel aan het Platform Burgers in de Knel.

Adres: De Noord 53, 8251 GM Dronten
Telefoonnummer: 0321340517
Stad: Dronten
Route: De Noord 53
Postcode: 8251 GM


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dorcas Dronten, Kringloop Harderwijk, Kringloopwinkel Dronten, Kringloop Swifterbant openingstijden, Dorcas Dronten Facebook, Dorcas kringloop, Kringloop Urk, RataPlan webshop Dronten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Youngfinds Youngfinds 2 km - Old authentic industrial products - Worldwide shipping - Located in the Netherlands...
Vivevitaevintage Vivevitaevintage 2 km Vintage en design, een ware beleving. Vive Vitae bedrijven, particulier en vakantiewo...
Festivintage Festivintage 3 km >>VERHUUR
Recensies
Vrij prijzig wb kleding en huisraad. Wel veel keus. Puzzels en spelletjes zijn verpakt in plastic en dus al nagekeken. Netjes en overzichtelijk gesorteerd. Vriendelijk personeel.
Leuk en ruim opgezet. Veel kleding, servies en glaswerk dat overzichtelijk in stellingen staat zodat je niet per ongeluk wat om stoot als je iets pakt om te bekijken of kopen. Meubels zijn netjes en toegankelijk neergezet om te bekijken en uit te proberen. Boeken zijn op onderwerp gesorteerd en kinderboeken in een aparte stelling aan de andere zijde van het looppad. Aparte stelling voor items met een 'vintage' stempel. Verder veel, heel veel gesorteerde en per stuk verpakte puzzels die allemaal gecontroleerd zijn voordat ze in de winkel gezet zijn, heel netjes gedaan. Heb ik nog nergens zo zorgvuldig gezien. Erg vriendelijk geholpen bij de kassa. Ik kom graag nog eens terug.
Eerder was het heel prettig winkelen bij It's, maar ze hebben echt onwijs kapsones gekregen. De artikelen zijn gewoon schandalig duur, ik zag pas een paar schoenen met een prijssticker van €50!!! Dan kan ik toch net zo goed nieuw kopen?! Om nog maar te zwijgen van die vitrinekast waar ze €175 !!! voor wilden hebben.... Deze mensen begrijpen duidelijk niet dat een kringloop bedoeld is voor mensen met een kleine portemonnee. Oh en het personeel is nog onbeschoft ook. Voelen zich te goed om even vriendelijk te groeten aan de kassa. Nee hoor, geld vangen, daar zijn ze goed in. Ik ben er klaar mee.
Inmiddels iets van 5x geweest en tot op heden niks leuks 'gescoord'. Zodra iets een beetje leuk en/of oud is, wordt er veel meer voor gevraagd dan wat een andere kringloop zou vragen. Ik vind er niet zoveel aan, dus op basis van mijn ervaringen, 1 ster. Er zitten leukere in de buurt :
Ik schrijf niet snel een beoordeling maar als er een beoordeling was voor een slechte kringloop dan had deze wel 5 sterren verdiend. Ik kom beroepsmatig bij heel veel kringloop winkels maar wat ik in deze mee maak..... Niet alleen dat de prijzen erg aan de hoge kant zijn ..nee ze worden tussendoor ook nog eens aangepast. Vaak door de eigenaar omdat hij ze te goedkoop vindt... De lunchroom zou een aanwinst kunnen zijn als hij open is, maar helaas is de kwaliteit zeer matig en wordt ook niet volgens de Hygiëne voorschriften gewerkt. Verder zie ik erg veel wisseling van vrijwilligers en bij navraag hoor ik altijd hetzelfde : loze beloftes bv. op een baan,veel negatief geroddel over vrijwilligers en absoluut geen gun factor tegenover hun. Alle inkomsten gaan blijkbaar in eigen zak. Triest want zonder al deze vrijwilligers zijn dit soort winkels niet levensvatbaar .
Ik kwam er regelmatig. Ik vond het altijd heel leuk om even rond te kijken en zo nu en dan iets te kopen. Het is ook vaak netjes en geordend. Laatst ben ik nog eens een keer geweest en ik schrok me rot van de prijzen! Wat zijn ze ineens duur geworden! Dit zijn geen prijzen meer voor een kringloop. Jammer, want het heeft echt potentie. Ook met dat cafeetje erbij. Maar voor dat geld koop ik mijn spullen liever nieuw of bij een andere kringloop.
Leuke winkel. Hier kom je verrassing tegen waar je soms jaren naar opzoek bent.
Beetje rommelige kringloop. Alles staat wel ingedeeld op categorie maar je merkt echt dat het een kringloop is. Soms zit er wel een pareltje tussen.
Nog nooit zo'n klant onvriendelijke kringloop meegemaakt. Alle spullen netjes in dozen gepakt huisontruiming van schoonmoeder. Van magnetron bijna nieuw tot Engels porselein kop en schotels. De slechte spullen al naar de stort gedaan. Bij elkaar 15 dozen, mevrouw wilde dat ik alle dozen ging uitpakken en dat zij dan de spullen ging uitzoeken. Sorry hoor maar nee, toen zei mevrouw nou dan ga je toch. Dus de spullen maar gebracht naar een kringloop die goede spullen wel kan waarderen, score -10
Slecht, net een afval breng station. Kringloop winkel zonder iets wat je wilt hebben. Alles is vies, veeeel te duur, kapot en of niet compleet. Dus lekker overslaan en een andere bezoeken, dorcas bv.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid