facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor It's a Beautiful Day

It's a Beautiful Day

Info

Nicole is schoonheidsspecialiste en gewichtsconsulente. Huidverbetering, Wellness & Lifestyle gaan hand in hand met de producten van Cenzaa.

Geschiedenis

Beautysalon waar Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan.



"Een salon waar wellness en doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten samenkomen. Een ontspannen plek waar persoonlijke aandacht en tijd voor mijn klanten hoge prioriteit hebben."
Adres: Plantage 213, 2377 AW Oude Wetering
Telefoonnummer: 06 839 03 816
Stad: Oude Wetering
Route: Plantage 213
Postcode: 2377 AW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Skin by Fem Skin by Fem 498 meter Super lieve meid en ze is echt super goed in haar werk!!!
Allin-schoonheidssalon en pedicure Allin-schoonheidssalon en pedicure 498 meter Super lieve meid en ze is echt super goed in haar werk!!!
Feet Care By Lianne Feet Care By Lianne 569 meter Welkom bij Feet Care by Lianne, voor complete voetverzorging en gelnagellak!
Schoonheidssalon&Nagelstudio Roza Schoonheidssalon&Nagelstudio Roza 811 meter Welkom bij Schoonheidssalon & Nagelstudio Roza!Je kunt bij mij terecht voor diverse g...
Nails & More By Angela Nails & More By Angela 1 km Mooie gel lak op de natuurlijke nagel of met een verlenging gel en naar keuze een gel...
Recensies
Alhoewel ik niet bekend was met de behandelingen met fruitzuur, ben ik vol vertrouwen de kuur die Nicole van Nierop aanbiedt, aangegaan. Naast de mooie huidverbetering als ‘winst’, heb ik ook enorm genoten tijdens het Peel Program; de uitgebreide massages in combinatie met de luxe producten en de liefdevolle uitvoering, maken het tot een kuur die ik zeker nog een keer wil herhalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid