facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor It Hus verkoopstyling & woningfotografie

It Hus verkoopstyling & woningfotografie

Info

Karin Siemensma is gecertificeerd verkoopstylist. Door verkoopstyling, meubelverhuur en woningfotografie zorgt ze voor snelle verkoop van woningen


Geschiedenis

Een ruime, lichte, neutrale en sfeervolle woning binnen een dag!
Onderzoek bewijst: 70% van woning die gestyled zijn voor verkoop, zijn binnen 3 maanden verkocht! Dit komt omdat een gestylde woning aantrekkelijker is voor een grote groep protentiële kijkers. Daardoor wordt de woning sneller en doorgaans tegen een hogere prijs verkocht! Hoe beter de kijker zich de woning als zijn toekomstig thuis kan voorstellen, des te hoger het bod. Er is een verkoopstyling voor elk budget!
Meubelverhuur van It Hus zorgt voor een sfeervolle tijdelijke inrichting, want een lege woning verkopen gaat erg moeizaam! en dat kost geld, want elke maand langer in de verkoop is nadelig voor de onderhandelingspositie! It Hus zorgt voor een sfeervol huis/modelwoning en verkoopt/verhuurt gemiddeld binnen 8 weken!
Interieuradvies van It Hus zorgt voor een inrichting waarin je je thuis voelt en waar je, ieder dag weer opnieuw, met plezier naar terugkeert. Heb je een paar vragen of wil je alles anders, voor elke klant is er een passend advies en adviespakket.
Voor Kantoorstyling bent u bij ons ook aan het goede adres.





Adres: Burenlaan 1, 8749 TM Pingjum
Telefoonnummer: 06 15904300
Stad: Pingjum
Route: Burenlaan 1
Postcode: 8749 TM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid