facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor It Fryske Gea

It Fryske Gea

Info

It Fryske Gea beschermt meer dan 60 natuurgebieden in de provincie Fryslân. Welke bezoek jij vandaag? Kijk snel op: www.itfryskegea.nl/natuurgebieden

Geschiedenis

It Fryske Gea is de provinciale vereniging voor natuurbescherming in Fryslân. Met uw bijdrage kunt u de unieke landschappen in Fryslân beschermen. Zodat u nu en in de toekomst van de natuur kunt genieten. Steun ons en u krijgt er veel voor terug:
- Korting op wandel-, vaar- en fietsexcursies, zomerkampen en themamiddagen voor het hele gezin
- Vier keer per jaar het mooie natuurmagazine en speciale jeugduitgave Kids-Gea
- Gratis boek ‘Ontdek De Friese Natuur’ met uitgebreide informatie over alle natuurgebieden.
U bent al lid voor €19,50 per jaar. Meld u aan via: www.itfryskegea.nl/Steun-ons/lid-worden/

Onze taak

Streven naar een optimale kwaliteit van de leefomgeving van mensen, dieren en planten in Fryslân, dat is de missie van It Fryske Gea. Dit doen we door natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed in Fryslân te beheren en te ontwikkelen.

Producten

Meld je aan voor evenementen, excursies en activiteiten via: www.itfryskegea.nl/activiteiten

Download gratis prachtige fiets- en/of wandel routes per gebied op: www.itfryskegea.nl/natuurroutes

It Fryske Gea organiseert ook schoolreisjes in Nationaal Park De Alde Feanen. Een dag met natuur educatie, natuurbeleving en heel veel lol. Kijk voor het uitgebreide programma op: www.itfryskegea.nl/schoolreisjes
___________________________________________

Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen

Ga je op pad in de Alde Feanen? Start jouw bezoek bij het bezoekerscentrum. Daar maak je op een leuke manier kennis met het natuurgebied. Aan de balie zijn vaar-, kano-, wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Voor kinderen is er uitdagend onderzoeksmateriaal te leen, waarmee ze op een avontuurlijke manier het gebied leren kennen. In de omsloten doe-en beleeftuin kan lekker worden gespeeld en ontdekt, terwijl ouders en begeleiders rustig genieten op het terras van restaurant De Buitenplaats. Groepsexcursies op afspraak!

Kijk voor de actuele openingstijden op: www.itfryskegea.nl/openingstijden

Contactgegevens:
Koaidyk 8a, 9264 TP Earnewâld
0511 - 53 96 18
[email protected]
www.facebook.com/nationaalparkdealdefeanen

Download de fietsfolder op:
www.itfryskegea.nl//fietsfolder-aldefeanen
__________________________________________

Informatiecentrum It Beekpronkje

Ga je op pad in het Ketliker Skar? Start dan je bezoek bij It Beekpronkje. Daar kun je op een leuke manier kennismaken met het natuurgebied. Het onbemande centrum informeert bezoekers over de natuur en historie van dit natuurgebied. Groepen en excursies op afspraak.

Download de wandelroutefolder op:
www.itfryskegea.nl/wandelfolder-ketlikerskar

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 - 17.00 uur

Contactgegevens:
Schoterlandseweg 24a, 8455 JG Katlijk
0513 - 54 15 91

__________________________________________

Kweldercentrum Noarderleech

Ga je op pad in Noard-Fryslân Bûtendyks? Start dan je bezoek bij Kweldercentrum Noarderleech. Daar kun je op een leuke manier kennismaken met het natuurgebied. Het centrum informeert bezoekers over de natuur en historie van het Noord-Friese kustgebied. Centraal staan het ontstaan van de buitendijkse polders en kwelders, de huidige natuurwaarden en de toekomstige ontwikkelingen. Het centrum is de plek waar kennis en verhalen uit de omgeving samenkomen. Even binnenkijken om buiten meer te zien, dat is het idee. Groepen en excursies op afspraak.

Openingstijden:
Dagelijks open van 08.30 tot 17.30 uur (deur sluit automatisch).

Contactgegevens:
Noarderleech 5a, 9074 TG Hallum
0511 - 53 94 95



"It Fryske Gea is de provinciale vereniging voor natuurbescherming in Fryslân. We beheren meer dan vijftig verschillende natuurgebieden in Fryslân."
Adres: Van Harixmaweg 17, 9246 TL Olterterp
Telefoonnummer: 0512-381448
ln.aegeksyrfti@ofni
Stad: Olterterp
Route: Van Harixmaweg 17
Postcode: 9246 TL



op zoek naar gerelateerd: it fryske gea vacature, it fryske gea earnewald, it fryske gea webcam, it fryske gea olterterp, it fryske gea lidmaatschap, fryske gea wandelroutes, it fryske gea zeearend, it fryske gea rijs
Recensies
mooi gebied om te wandelen.
Prachtige natuur,stukje natuur met de oudste bomen van de omgeving. Hotel,Bilderberg Lauswolt ligt tegen deze bos, een voormalig historisch gebouw, met koetshuis,.. Familie van adel...bezaten hele stuk Natuur en bewoonden het nu bestaande hotel. Van Harinxma ...ook zou Bonifatius ooit in het koetshuis bij een overnachting gepredikt hebben.
Heel mooi natuurgebied.
Prima om hier even binnen te lopen bij een wandeling rondom Huize Olterterp of het van Boelens ommetje. Wandelroutes te kust en te keur!
Mooi wandel gebied Schaopedobbe. Maar er zijn nog vele gebieden om van te genieten.
Prachtig natuurgebied aangelegd vlak bij de smalle Ie
Mooi bos, leuke wandel paden.
Hier is genoeg informatie te vinden over de natuur
Mooie locatie met een mooi natuurgebied.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid