facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iSushi

iSushi

Info

Op 01 feb 2012 is de voormalig Lust overgenomen door een Japanse chef dat al sinds 1992 sushi's maakt. Om meer tijd met het gezin door te brengen hebben wij voor deze gezellige plaats gekozen.

Geschiedenis

Voor mensen die ons niet kennen we kijken minder dan 1 keer per jaar naar facebook. Voor vragen altijd bellen aub.



"iSushi is sinds 2011 in Mijdrecht"
Adres: Hofland 60, 3641GE Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297286434
Stad: Mijdrecht
Route: Hofland 60
Postcode: 3641GE


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Sushi de ronde venen, Pokebowl Mijdrecht, Actiecode i Sushi Shop, Eten bestellen Mijdrecht, Chinese Restaurant Mijdrecht, MoYi
Recensies
Eten was weer heerlijk zoals altijd. Mensen in het restaurant ook super vriendelijk.Eten: 5/5
Ook voor mij de laatste keer. Gisteren sushi besteld. Er aan denkende dat ik moet controleren of ze de wasabi niet weer eens vergeten zijn loop ik naar binnen.. Bij aankomst bleek onze bestelling inclusief screenshot hiervan kennelijk niet doorgekomen. Ik heb een kort gesprek met de jongedame waarin ik aan wil geven dat er dan kennelijk iets mis is met het bestelsysteem. Ik heb immers een screenshot wat ik haar wil laten zien maar daar krijg ik de kans niet voor. Het meisje wat mij hielp ging zoeken tussen de bestellingen Een zeer onvriendelijke mevrouw die daar werkt waarvan ik het vermoed dat ze de eigenaresse is roept echter plotseling met een zeer onvriendelijke en vervelende schreeuwstem "wachttijd is 2 uur!" Voor mij voldoende om hier nooit meer een stap binnen te zetten. Het jonge meisje neem ik overigens niks kwalijk. Dat er iets misgegaan is kan uiteraard en heb ik begrip voor maar dat je je klanten dan zo behandeld gaat er bij mij niet in. Update: Heerlijke reactie van de eigenaar. Typerend voor hoe ze omgaan met de klanten kennelijk Update 2: Reactie van de eigenaar kennelijk door de eigenaar weggehaald..
Beste sushi in Mijdrecht! Super lekker, vers en vriendelijk personeel.
Isushi is met stip de beste sushi die je ooit zult eten. De eigenaars zijn verschrikkelijk lief, de sushi is altijd heerlijk vers. Het duurt wat lang maar dat is omdat ze alles vers bereiden, al moest ik 5 uur wachten op mijn bestelling dan had ik het er nog voor over. Wat een geweldige mensen met een geweldige zaak
Kwaliteit is perfect 5 sterren, maar... beoordeling restaurant is met 2 sterren nog te hoog. Als je denkt aan uitgaan is het restaurant ongeschikt. Voor 4 gereserveerd, blijkt bij aankomst dat er voor 3 personen gedenkt is. Veel rumoer door de vele afhalers waardoor de sfeer niet goed is. En... gasten die later kwamen dan wij wordt verstaan gegeven dat afhalers voorrang hebben. Ons advies is: sluit uw restaurant.
De allerbeste sushi in de regio. De ingrediënten zijn altijd van hoge kwaliteit en vers, en de sushi wordt per bestelling bereidt. Verder zijn de eigenaren erg lief en denken ze graag met je mee wat betreft dieetwensen en opties. Altijd fijn om hier te zijn!
qua sushi is deze echt een aanrader. maar de rest verpest het. Vooral de prijs, je betaalt de hoofdprijs. Afhalen is wel een pre. Zit een zaak aanvast waar je kan zitten. ERg klein en gezelligheid is ver te zoeken. Dus afhalen en een veel betalen maar dan krijg je wel echt lekkere sushi!
Kom er bijna wekelijks om een menu op te halen, heb er ook een paar x gegeten, overheerlijke sushi, die vreetschuren komen niet eens in de buurt. Ook de eigenaren doen hun werk met veel plezier!
De lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb je betaalt er wel voor, maar dan krijg je wel echt superlekkere sushi! Je kunt heel makkelijk een order plaatsen via de website.
De beste sushi ooit gegeten! Allemaal verse ingrediënten. De schaal die we besteld hadden zag er prachtig uit en smaakte geweldig. Complimenten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid