facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Isshokenmei Dojo

Isshokenmei Dojo

Info

Bij Isshokenmei Dojo wordt onderwezen in alle onderdelen van het Kyokushinkai Karate. De lessen zijn geschikt voor iedereen van 9 jaar en ouder: beginners, gevorderden, vrouw, man, jong en iets minder jong.



"Bij Isshokenmei Dojo wordt onderwezen in alle onderdelen van het Kyokushinkai Karate. De lessen worden gegeven in Valkenswaard en zijn geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder: beginners, gevorderden, vrouw, man, jong en iets minder jong. Neem contact op voor meer informatie."
Adres: De Smelen 109, 5553CT Valkenswaard
Telefoonnummer: +31642735322
Stad: Valkenswaard
Route: De Smelen 109
Postcode: 5553CT


Recensies
Mijn zoon 13 jaar volgt hier nu ongeveer een jaar karate lessen. Erg sociale en geduldige Sensei’s leraren! Zeker een aanrader wanneer je nog twijfelt wat voor sport je jouw kind wilt laten volgen. De lessen geven meer zelfvertrouwen en conditie.
Super leuke lessen en veel persoonlijke aandacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid