facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Israel Idoed Reizen

Israel Idoed Reizen

Info

Israel Idoed Reizen! Leg een verbinding met het land en het volk van Israël.

Geschiedenis

Israel Idoed Reizen biedt u een onvergetelijke reis naar het Beloofde Land, met als doel een verbinding met het land en het volk Israël te leggen.

Met Idoed Reizen gaat u samen op pad om meer te ontdekken over het land van de God van Abraham, Isaäk en Jacob.

Tot het begeleiden van deze Israël-reizen zijn wij, Jo en Marjan le Poole, al biddend gekomen. God gaf ons Zijn roepstem. Getrokken met koorden van liefde brengt Hij ons naar Israël. Een reis in saamhorigheid en verbinding, gebaseerd op en geïnspireerd door het Woord en de Geest van God. Zodoende zult u meer diepgang verkrijgen met de Liefhebbende God.

U bent gewaarschuwd: na deze Israël-reis is de kans groot een diep verlangen te krijgen om terug te keren naar Israël, zo snel als God het geeft.

Shalom, lehitraot!



"Heeft u het verlangen om naar het land van melk en honing te gaan? Wij ook! Gamet ons naar het schitterende Israël. Al reizend krijgt u een band met volk enland. Onze bijzondere reizen bevatten talloze unieke momenten die u nooit meervergeet. In het Beloofde Land komt de Bijbel voor jong en oud tot leven. Dat isnog eens reizen met meerwaarde!"
Adres: Havenstraat 9-01, 7002CS Doetinchem (gemeente)
Stad: Doetinchem
Route: Havenstraat 9-01
Postcode: 7002CS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: israel reizen 2018, wat betekent idoed, christenen voor israel reizen, bijbelse reis israel, christenen voor israel reizen 2018, eo reis israel 2017, christelijke reis israel 2018, beter uit reizen israel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxiready Doetinchem / Spenzer Taxi Taxiready Doetinchem / Spenzer Taxi 2 km Een top taxi bedrijf! Waar je goed mee kan overleggen! Ze denken mee en zoeken altijd...
Cranenburgh Travel Cranenburgh Travel 3 km Werden met een raar telefoontje lastig gevallen. Geen excuus niets. Een onduidelijk v...
Koi Travel Koi Travel 4 km Koi Travel is gespecialiseerd in Koi reizen naar Japan. Wij hebben alles in huis voor...
Recensies
Vorige week met de jongerenreis teruggekomen uit het prachtige Israël. Wat een bijzonder en indrukwekkend land! Mocht je op zoek zijn naar een actieve vakantie waarbij Gods Woord centraal staat, dan is deze reis echt iets voor jou! We hebben veel Bijbelse plaatsen bezocht en kregen van onze reisgids veel achtergrondinformatie. Een waardevolle toevoeging aan de reis waardoor de Bijbel echt tot leven is gekomen. De Shabbat in Jeruzalem, een overnachting bij de Bedoeïen in de woestijn, drijven in de Dode Zee en varen over het meer van Tiberias.. zomaar een paar hoogtepunten. Een tijd om nooit te vergeten!
Ik heb een hele fijne jongerenreis gehad via Israel Idoed Reizen. Een hele fijne, open groep in een prachtig land. We hebben prachtige dingen gezien en ontdekt. De oude stad Jeruzalem met al haar historie. Geslapen bij de bedoeïnen. Door grotten gekropen, segway gereden en nog veel meer. Bovenal het belangrijkste waarvoor je komt naar Israel; het zien en ontdekken van het Heilige Land! Prachtig om in de cultuur van nu te duiken en ook de historie te proeven. Samen zingen, samen het Woord lezen en reizen door het land waar de Heere Jezus heeft geleefd!
Wat was dit een mega gave reis!! Voor mij de eerste keer naar het buitenland en dan gelijk naar dit mooie bijbelse land. Echt een aanrader om naar toe te gaan als je je wilt verdiepen in de bijbelse plaatsen. Maar ook andere gave activiteiten, zoals een sagway tour, slapen bij de bedoeïnen midden in de woestijn, raften en noem naar op. Woorden schieten te kort. Het was een super gave reis. Die ik mocht maken met een hele leuke groep mensen, een leuke reisleider en een enthousiaste gids. Wel waren de dagen lang en soms intensief, maar al met al was het goed te doen.Een reis om nooit weer te vergeten!
Anderhalve week geleden ben ik met de jongerenreis meegeweest. Dit was een tijd om nooit meer te vergeten, deze herinneringen blijven je je hele leven bij! We hadden een leuke groep en een goede reisleider en gids. Het programma was volgepland met het bezoeken van plekken uit de Bijbel, maar ook was het een actieve reis. Door deze reis krijg je een echt beeld bij veel dingen die je in de Bijbel leest. Bovendien is het een verdieping van je geloof. Kortom: een reis om aan te raden!
Een leuke tocht met goede gidsen die veel kennis laten zien. De hotels waren over het algemeen goed, ook al was er wel een kwaliteitsverschil tussen sommige van de kamers in het derde hotel. De activiteit waren zeer leuk en gaven een goede weergave van de verschillende activiteiten in Israel. Wel was duidelijk dat de laatste dagen in Tiberias enigszins volgepropt waren doordat ze activiteiten van de laatste dag op de twee dagen ervoor proberen te plakken. Tl:dr een leuke reis die zeker aan te raden is.
Hele mooie reis gehad naar het prachtige Israël! We hebben veel bijzondere plaatsen en hoogtepunten bezocht in de omgeving van Jeruzalem, de woestijn en het meer van Galilea. Er was een strakke, volle planning met veel afwisseling. Tijd voor vervelen is er niet, wel voor veel gezelligheid.
In 2022 ben ik met de reis van Idoed naar Israël geweest. Dit was een bijzondere mooie reis waar ik intens van heb genoten. Het is niet alleen een reis met veel activiteiten, maar ook een stukje reis met God. De bijbel werd door deze reis tastbaar geworden.
Een bijzondere ervaring, met indrukken die de kijk op de Bijbelse geschiedenis een nieuw impuls geven. Ook met kinderen zeker een aanrader om letterlijk beeld te krijgen bij de verhalen. Met Idoed reizen maakt het dat je volop kan genieten en wordt meegenomen door dit land vanuit verschillende perspectieven.
Geweldige tijd gehad! Als je een Christelijke jongerenreis wilt waar God's Woord centraal staat en je ontzettend veel leert over het land Israël, ben je hier aan het goede adres! Zeker een aanrader!
Geweldige organisatie! We hebben als echtpaar een prachtige rondreis door Israël gemaakt. Het was voor ons de eerste keer, maar de flexibiliteit waarmee door de reisorganisator ingespeeld wordt op veranderende omstandigheden is top. We hebben deze reis gemaakt om eens te kijken wat er nou klopt van de media-uitingen die we in de krant, op televisie en op internet over Israël en Gaza lezen en horen. Door de gesprekken ons eigen initiatief! met de lokale bevolking van Israël, de omstreden gebieden, Joden, Christenen, Moslims, Israëlieten, Arabieren, Nederlanders ter plaatse wonen en werken en mensen die dagelijks inzetten voor het bereiken van een duurzame, vreedzame samenleving hebben we een heel ander, veel realistischer beeld gekregen dan die door de gekleurde berichtgeving voorgespiegeld wordt. Daarnaast hebben we veel historische en Bijbelse informatie gekregen en zijn de verhalen uit de Bijbel gaan leven door de plaatsen te bezoeken die in de Bijbel beschreven staan. Een inspannende, maar zeer verdiepende en leerzame reis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid