facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ISR Fotoalbum

ISR Fotoalbum

Info

Indoor Skydive Roosendaal is het eerste Indoor Skydive gebouw in Nederland. Bijna elke dag verwelkomen we gasten en introduceren hen in de unieke wereld van indoor skydiven!

Geschiedenis

Indoor Skydive Roosendaal is het eerste Indoor Skydive gebouw in Nederland. Bijna elke dag verwelkomen we gasten en introduceren hen in de unieke wereld van indoor skydiven! Op deze pagina vind je de foto's van de gasten die onze windtunnel hebben getrotseerd!



"You can fly! Echt waar, ook jíj kan indoor skydiven! Indoor Skydive Roosendaal biedt jou de unieke ‘vrije val’ ervaring, zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. In Roosendaal staat de nummer 1 windtunnel in de Benelux!"
Adres: De Stok 24, 4703 SZ Roosendaal
Telefoonnummer: +31(0)85 - 902 06 06
moc.evidyksroodni@ofni
Stad: Roosendaal
Route: De Stok 24
Postcode: 4703 SZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visual Advertising Visual Advertising 2 km Jouw hulp bij het online zichtbaar maken van jouw bedrijf, product of dienst.
BeeldCollectief WestBrabant BeeldCollectief WestBrabant 3 km Het hoofddoel van onze vereniging is het ontwikkelen van de fotografische kwaliteiten...
FotoTrips FotoTrips 4 km Begeleide Fotoreizen en Foto Workshops. Leer onder begeleiding van twee fotograferen...
XL Creations XL Creations 26 km Sander van XL Creations heeft voor mijn bedrijf prachtige visitekaartjes ontworpen en...
Recensies
Onze zoon heeft hier een kidsfly gedaan. Hij vond het geweldig. Zeer vriendelijk onthaal waardoor hij wat minder zenuwachtig was, want als 7 jarige vond hij het toch wel een beetje spannend. Wouter de instructuur kan heel goed omgaag met kinderen en het was fijn om te zien dat hij de kinderen op eigen nivo benaderd. Tijdens de vluchten goede begeleiding en hierdoor paste de lach bijna niet meer op het gezicht van onze zoon. Mooie foto's en filmpjes met het mediapakket. Een onvergetelijke ervaring en binnenkort gaat hij nog een keer, want het was zo leuk dat hij eigenlijk een week later alweer wilde.
Geweldig dit moet je een keer gedaan hebben. Erg vriendelijk jonge man Koen en goed ontvangst.Top alles netjes en goede instructie.Bedankt
Een avontuur en ongekende sensatie. Modern pand en een zeer vriendelijk staff. Duidelijke uitleg met introductie video. Instructeur staat 100% voor de bezoeker klaar. Mijn complimenten.
Ik moet een ster geven, maar zelfs een ster is te veel voor dit zielige bedrijf. Wij hadden vier cadeaubonnen gekregen voor indoorskydiven. Door druktes en corona nog niet ingezet. En dan horen we als we ze willen inzetten dat ze een week verlopen zijn??!! Wordt er gewoon even 250 euro door je neus geboord. Niet eens tegemoet komen. Echt schandalig hoe je zo met klanten kunt omgaan…… zou nooit iets kopen hier.
Het was een superleuke ervaring om te skydiven. Je wordt goed begeleid door de instructeur. Als ik geen 2e kaartje gratis via AH zegels had, zou ik het wel zonde vinden van mijn geld. 3 minuten skydiven is ongeveer 80 euro. Foto's en video's maken met je eigen telefoon is niet mogelijk, omdat de telefoon anders meegezogen kan worden. Er worden uiteraard foto's en video's gemaakt door de medewerkers, maar dan ben je nog eens 15 euro armer. Slim verdienmodel. Van boven is het mogelijk om te laten filmen door bijvoorbeeld familie die niet meegaat, maar dan moet je geluk hebben dat je zo hoog komt, of je moet al ervaren zijn. Al met al ben je ongeveer 100 euro kwijt per persoon als je kiest voor drie sessies. Het is wel een superleuk dagje uit! En als het niet interessant genoeg is voor sommigen, is de Rosada outlet op loopafstand te vinden.
Beer als instructeur gehad. Super fijne jongeman. We hebben een fijne ervaring gehad. Hebben 5 sesies gehad echt een aanrader om te doen. Met 1 sesie heb je niet een volledige ervaring. Beer nogmaals bedankt!! Ps alle overige medewerkers waren zeker ook erg vriendelijk En ook achteraf per mail nog erg goed te woord gestaan. Wij gaan zeker een keer terug komen
Super gave ervaring gehad! Het was erg overzichtelijk toen we naar binnen gingen en er hing een relaxed sfeer overal. Dat is erg fijn voor degene die zenuwactig zijn. Je krijgt duidelijke uitleg en begeleiding voor het vliegen. Special credits to Gijs onze super enthousiaste instructeur!
Geweldige ervaring met zeer goede begeleiding dank je Gijs.
Erg vette ervaring gehad hier, heel erg vriendelijk personeel die je tot in de puntjes na willen helpen een zo leuk mogelijke ervaring te creëren. Heel erg vet om een keer te proberen!
Slechte ervaring.. mijn vriend vloog weg en hij kwam niet meer neer. Personeel deed hun best maar hij was al echt te ver de lucht in. Hoop dat hij ooit nog gaat dalen, maar hij is al dichter bij de hemel dan ik had gewild. Wel leuk met de kids maar let op!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid