facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Isosel Vloerisolatie - Tonzon partner

Isosel Vloerisolatie - Tonzon partner

Info

ISOSEL werkt uitsluitend met de revolutionaire isolatiemethode van TONZON en is uitvoerend & erkend partner.



"ISOSEL is TONZON partner. TONZON Vloerisolatie heeft een beter isolerend effect dan andere isolatiematerialen omdat het als enige de warmte-uitstraling naar de kruipruimte vrijwel volledig elimineert. Daardoor wordt de begane grondvloer warmer en is de energiebesparing veel hoger."
Adres: Charlottestraat 8, 2245 VX Wassenaar
Telefoonnummer: +31850602855
Stad: Wassenaar
Route: Charlottestraat 8
Postcode: 2245 VX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Wat kost TONZON vloerisolatie, Kosten bodemfolie aanbrengen, TONZON vloerisolatie betonvloer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wassenaarsv Wassenaarsv 127 meter Jullie site is niet beveiligd en daarom ook voor mij niet benaderbaar
Ruud Hogervorst Onderhoud Ruud Hogervorst Onderhoud 4 km Klus- alsmede onderhoudsbedrijf aan huizen en gebouwen. Vakmanschap, service en erva...
Waterschade Wassenaar Waterschade Wassenaar 4 km Heeft u waterschade, natte vloerbedekking, kelder onderwater bij ons bent u op het ju...
Maxime Car Cleaning Maxime Car Cleaning 5 km vakvrouwen! Nemen de tijd en geven veel aandacht aan de auto en/of de motor. Enorm te...
B-tax B-tax 5 km Vertaald door Google Uitstekende service, geweldige taxi en plezierige chauffeur! Or...
Fixklus Fixklus 6 km Fixklus is een unieke dienstverlener in Wassenaar e.o. die u al de vervelende klussen...
Brasserie de Badmeester Brasserie de Badmeester 6 km Leuke tent, lekker eten, vriendelijk personeel.
Boedelruiming Nederland Boedelruiming Nederland 189 km Voor gehele of gedeeltelijke ontruimingen. Wij zijn er voor u! Bij ons is uw opdracht...
Recensies
We hebben in Juni heeft ISOSEL bij ons TONZON-vloerisolatie aangebracht. Ze hebben goed werk afgeleverd en de communicatie was vlot en professioneel. Na contact te hebben gezocht via hun website is Selman snel langsgekomen voor een vrijblijvende offerte en adviesgesprek. Hij kwam enthousiast over en wist waar hij over praat. Er was niet heel veel ruimte onder de vloer maar de mannen wisten dit alsnog snel en vakkundig uit te voeren. Het resultaat is duidelijk merkbaar. Naast een warmere vloer is ook het vocht dat voorheen uit de kruipruimte opsteeg aanzienlijk minder aanwezig en hebben we geen last meer van schimmelvorming. Wij zijn heel tevreden met hun service.
Op 4 februari 2022 zijn twee monteurs van ISOCEL bij ons geweest om in de kruipruimte de vloer met TONZON isolatie te isoleren. De monteurs van ISOCEL hebben heel netjes gewerkt. Ze hebben ook alles heel goed uitgelegd. Ik ben bij hen in de kruipruimte geweest en het ziet er heel netjes uit. Ook de bodemfolie ligt er netjes bij en goed bevestigd aan de wanden van de woning. De kruipruimte is zo een mooie en droge ruimte geworden. De uitstraling van de vloerverwarming naar de kruipruimte zal zo vast veel minder mijn. Hartstikke bedankt monteurs van ISOCEL.
Kruipruimte bodem en vloer Isolatie laten aanbrengen, gaat om een hoekwoning 15 jaar oud. Kruipruimte isolatie was het enige grote punt qua isolatie waarop te verbeteren valt. Na een paar dagen viel het direct op dat de echte houten vloer een stuk warmer aanvoelt. Hiervoor altijd koude voeten. De temperatuur in huis staat nu ook ipv 21 op 20 graden. Het voelt ook een stuk warmer in huis. Savonds om 20:00 zet ik de verwarming nu ook al uit het blijft langer warm. We hebben al wat koude en warmere dagen gehad. Placebo effect? Nee het is niet alleen mij opgevallen. Nu nog kijken naar het verschil in gas verbruik. Stukje comfort en lager gas verbruik met de huidige prijzen is win win.
Vorige week is bij ons onder de vloer TONZON isolatie aangebracht door 2 kundige en sympathieke medewerkers van ISOSEL. Het ging om 75 vierkante meter en dat is in 1 werkdag gebeurd. Ze hebben vooraf en achteraf foto's gemaakt, het ziet er keurig uit en het verschil in temperatuur is merkbaar. We zijn zeer tevreden. De kennismakingsgeprek was professioneel en aangenaam, de offerte vlot uitgebracht, de afspraak niet zo snel kunnen maken als we wilden want het is druk bij ISOSEL, maar toch binnen heel redelijke termijn. Ik kan dit isolatiebedrijf met een gerust hart aanbevelen. C.O. Franssen, Voorburg
De heren van ISOSEL hebben aan de hand van nette voorlichting een duidelijk advies voor ons neergezet met betrekking tot TONZON vloerisolatie. Ze waren erg flexibel met het inplannen van de opdracht en transparant over de kosten die gemaakt zouden worden. Op de dag van het uitvoeren zelf waren de heren iets later vanwege werkzaamheden die eerder op de dag uitliepen, dat was iets minder eerdere communcatie om de verwachting te managen had fijn geweest. Maar dit drukte de kwaliteit van het geleverde werk niet en het werk werd netjes binnen de tijd alsnog gerealiseerd waarbij de heren die het werk leverde zeer secuur werkte, erg vriendelijk waren en duidelijk plezier in hun werk hadden. Indien ik nog een keer een isolatie vraagstuk heb ga ik zeker de heren van ISOSEL nogmaals bellen!
Deze week heeft Isosel Tonzon vloerisolatie aangebracht in onze kruipruimte. Mijn indruk was al positief bij de inspectie vooraf. De aanbieding en uitvoering hebben we ook positief ervaren. Ik heb de installatie op alle punten geinspecteerd en Isosel heeft op mijn verzoek nog een kleine aanvulling aangebracht. Het resultaat zal vooral merkbaar zijn als het buiten kouder gaat worden -het is nu bijna zomer- maar daar heb ik veel vertrouwen in. Enthousiast, duidelijk en prettig in de omgang. Isosel heeft op de installatiedag ook een endoscoop meegenomen om de spouwmuurisolatie te inspecteren. Die was in goede staat, anders had ik Isosel daar ook graag een aanbieding voor laten maken. Veel succes met jullie bedrijf verder Selman c.s.
Sinds een aantal weken hebben wij Tonzon vloerisolatie. Er is keurige service verleend door de mensen van ISOSEL: duidelijke communicatie via de mail en telefonisch, komen afspraken na, werken erg netjes en georganiseerd, en de mensen zijn bovendien zeer vriendelijk. Over het resultaat op de gasmeter valt nog niets te zeggen het is nu ruim 30 graden buiten, maar gezien de afwerking van de isolatie hebben we hier zeker vertrouwen in.
Wat het oplevert kan ik nog niet melden maar de werkwijze van Isosel heb ik als zeer positief ervaren. Inspectie en verkoopgeprek verliep prima en vanmiddag is de TONZON isloatie aangebracht. Beide mannen, Dennis en Mo, hebben de hele middag onder de vloer doorgebracht.... pffff. Maar evenzogoed stonden ze er op om mij na afloop te helpen bij het terugplaatsen van de platen in het gat naar de kruipruimte en ruimden ze ALLES keurig op. En dat op de late vrijdagmiddag. Zeer tevreden!
Na verschillende isolatiepartijen over de vloer te hebben gehad, die allemaal wat anders adviseerde, ben ik zelf op onderzoek uitgegaan naar een vakman met expertise. Ik kwam uit bij Isosel vanwege hun kennis en de problemen die ze tegenkomen bij andere vormen van isolatie. Selman heeft mijn verwachtingen waar gemaakt en een super service geleverd. Onze kruipruimte is nu droog geen schimmelvorming meer en geisoleerd. Daarnaast is de kruipruimte nu ideaal om wijn op te slaan.
Zeer tevreden met de installatie van Tonzon vloerisolatie door Isosel. Duidelijke uitleg van product, offerte en afspraak gevolgd door efficiënte werkzaamheden. Wij zijn dankbaar dat Idris en Tony zich op hun gemak voelden in de kruipruimte. Zij hebben neetjes gewerkt. Wij zijn vol vertrouwen dat wij het verschil zullen voelen qua comfort, isolatie en energiebesparing aanstaande winter. Hartelijke dank.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Isosel Vloerisolatie - Tonzon partner met het openbaar vervoer


Wassenaar, Kerkehout 410 meter
385
685
Wassenaar, Kerkehout 430 meter
385
685

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid