facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Isolatiespecialist

Isolatiespecialist
Adres: Nijverheidstraat 5, 2751 GR Moerkapelle, Nederland
Telefoonnummer: 0182 639 709
Staat: Zuid-Holland
District: Zuidplas
Stad: Moerkapelle
Route: Nijverheidstraat
Huisnummer: 5
Postcode: 2751 GR


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ErfGoed ErfGoed 504 meter Ik was er niet zakelijk aanwezig.Wel heb ik er een positieve indruk aan overgehouden.
Recensies
Mijn vloer is super goed geïsoleerd. Hele fijne vakkundige intake en survey van Devon, waarna 1 week later Damian en Yumev de werkzaamheden zeer professioneel hebben uitgevoerd. Er is zelfs een deel van de vloer, welke zeer krap was om te benaderen en toch heben ze het geïsoleerd. Ze hebben alles netjes achtergelaten en kan ik de isolatiespecialist.nl echt aanbevelen
Ontzettend slechte klantenservice en nazorg.nnAnderhalf jaar geleden vloerverwarming in de vorm van reflectiefolie geïnstalleerd op advies van Isolatiespecialist. Nu is de folie deels losgelaten en voldoet de isolatie niet.nnMen wil niet meedenken of kijken naar hoe deze schade is ontstaan. In plaats daarvan om het gesprek te starten wordt al 423 euro aan voorrijkosten in rekening geoffreerd.
Wij hebben onze kruipruimte / begane grondvloer laten isoleren door de isolatiespecialist. Eerste indruk via de website was al goed. Daarna zit het bedrijf goed gesmeerd in elkaar. Alle contactmomenten waren prettig. Zowel online als de mensen aan de deur voor de opname en uiteindelijk het aanbrengen van de isolatie. Prima werk geleverd.
Blij ben ik met de isolatiespecialist die mijn woning vleermuisvrij gemaakt heeft en spouwmuur heeft geisoleerd. De medewerkers waren allen zeer vriendelijk en binnen een paar uurtjes was de klus geklaard. Het voorstel om de kier onder mijn dakrand te dichten, heb ik zeer gewaardeerd. Zo kunnen de glaswolvezels niet ontsnappen. Dat had men goed gezien. Top bedrijf!
Vandaag 25 oktober 2021 is de dag dat het grote vloer isoleren gebeuren mag. Keurig op tijd kwam de vrachtauto met de uitvoerders van deze klus voorrijden. Omdat onze vloer deels is van hout, deels beton, hadden wij al met adviseur Corina Bol besproken welke materialen het best geschikt zouden kunnen zijn voor ons huis. Vandaag kwam de auto voorrijden, 3 man /vrouw sterk om de klus te klaren. Pakken Pif en Ecose en latten werden uitgeladen. Materialen op maat gemaakt, en niet te vergeten werden wij als bewoners op de hoogte gebracht van de gang van zaken. Wat een geoliede machine deze zeer acuraat werkende mensen. Ik kreeg het er zo warm van dat de isolatie bijna niet nodig was. Gelukkig hebben ze het isolatie materiaal kundig en snel aangebracht want de medewerkers zijn weg maar het isolatie materiaal is blijven zitten zodat wij er ook bij hun afwezigheid er warm bij zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid