facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Isogroen

Isogroen

Info

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Wij komen graag naar u toe om te bespreken welke vorm van isolatie voor u het beste is. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat u kunt besparen. Vraag ook naar wat de subsidie mogelijkheden voor u zijn.



"Isogroen is specialist in het verwijderen van oude spouwmuurisolatie en het aanbrengen van nieuwe isolatie in uw muren. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek"
Adres: leemskuilendijk 6, 5761PB Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Bakel
Route: leemskuilendijk 6
Postcode: 5761PB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Spouwmuurisolatie Weert, Review Jansen Isolatie Bladel, Smit spouwmuurisolatie, Spouwmuurisolatie Tilburg, Isolatiebedrijf Tilburg, Smits Isolatie, Spouwmuur verwijderen, Spouwmuurisolatie verwijderen Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T. van Lierop Tegelwerken T. van Lierop Tegelwerken 1 km Voor al uw prachtig en secuur tegelwerk bent u bij mij aan het juiste adres!! Gespec...
Recensies
Bi de inspectie voelde de communicatie al goed. Niet streng zakelijk maar gewoon 'gewoon'. Afspraak was snel gemaakt. Prijs prima in orde. Isolatie zit erin. Alles netjes achtergelaten.
Na eerste inspectie goed gevoel over het contact. Niet zo zakelijk, maar gewoon gemoedelijk contact. Opdracht gelijk ondertekend en er werd me gevraagd of ze eventueel ook al eerder kunnen langskomen als er iets uitvalt. Vandaag, 2 weken na inspectie, ging de telefoon dat ze eventueel over 1,5u bij mij konden zijn. Gauw naar huis en de gevel vrijgemaakt rondom het huis. Super nette jongens, harde werkers, reageren leuk op de kinderen en ze waren heel opgewekt. We hebben een enorm tochtig huis en merken na een paar uur al dat er merkbaar minder kou het huis in 'lekt' via alle kozijnen, etc. De geur van de lijm is ook al volledig verdwenen met minimale ventilatie. Hartelijk bedankt voor de vlotte en goede service, we zijn super blij met het resultaat en bevelen jullie van harte aan!
Spouwmuurisolatie verwijderen schuim en nieuwe erin parels Prettig gesprek van te voren gehad. Er werd verteld dat er kans was op wat pof in huis. Ze waren mooi op tijd en naderhand spoten ze netjes de stoep en het platdak schoon. Wel heb ik ervaren dat er betere voorlichting had kunnen zijn. Ik wist niet dat oude radiatoren vastzitten in de spouwmuur. medewerkers wisten dit achteraf wel hierdoor kwam alle pof in huis, met als gevolg dat alles onder de stof zat in iedere ruimte.... De buren kregen pof binnen via de aanbouw en alle pof waaide door de straat, ondanks het afzuigen. Als ik dit had geweten had Ik maatregelen kunnen treffen. Daarom 3 sterren. Werk is goed, voorlichting kan beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid