facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Islamitische begraafplaats “Raza Ul Mawa”

Islamitische begraafplaats “Raza Ul Mawa”
Adres: Kruidenweg 3, 1312 SR Almere, Nederland
Staat: Flevoland
District: Almere
Stad: Almere
Route: Kruidenweg
Huisnummer: 3
Postcode: 1312 SR


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Mooie begraafplaats. Faciliteiten als water , gieters, schepjes, harkjes etcnEr zijn altijd duiven aanwezig MaashAllah.nEen paar krukjes aanwezig om te zitten .ocht je slecht ter been zijn of langer bij je geliefde overledene willen zitten.nBij binnenkomst staat een bord met een smeekbede in Arabisch vertaald in het Nederlands. Er wordt verzocht om gepast te kleden bij het betreden van de begraafplaats, dit is louter een advies. Iedereen is welkom.nIk kom er bijna 3 jaar voor mijn geliefde vader. Een bloemenwinkelltje is ook aanwezig bij de parkeerplaats waar ook aarde verkrijgbaar is.
Deze begraafplaats is mooi, schoon, goed onderhouden er heerst een serene sfeer en goede energie als je op bezoek komt. Er liggen netjes spullen om het graf van je dierbare te onderhouden, een kraantje en gieters en krukjes om rustig te zitten als dat nodig is. De moskee Raza ul Mawa en imam die het beheer doen van deze prachtige plek waar onze moeder ligt begraven, moge Allah haar de hoogste rang in het paradijs schenken, zijn mensen met een hart van goud die met ons meedachten tijdens een hele zware periode. Wij zijn Raza ul Mawa dankbaar dat er een plek was voor onze moeder en ook voor onze vader op deze prachtige plek. Moge Allah jullie belonen voor het beschikbaar stellen van deze prachtige begraafplaats.
Het is altijd schoon en de onderhoud wordt goed uitgevoerd. Ik kom er regelmatig voor mijn kleine baby.
Ik bezoek elk vrijdag mijn vader allarhmoenEn vind dat het een schoon onderhouden begraafplaats is machaa allah
Ik bezocht mijn neef Najib Ahmad, hij kwam om bij een auto-ongeluk. Moge Almachtige Allah zijn genade over hem uitstorten en hem de hoogste rang in het paradijs schenken. De begraafplaats is schoon en het personeel is erg aardig.nMoge Allah al onze dierbaren die Janah en Sabr patiënten hebben doorgegeven, schenken voor hun familie en verwanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid