facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Isbjorn-hottubs.nl - houtgestookte baden

Info

ISBJØRN Hot Tubs

Produktie en Verkoop van houtgestookte baden

Geschiedenis

Iedereen heeft er wel eens aan gedacht om in zo'n heet bad te gaan zitten buiten. Even helemaal niks en lekker weg dromen in een heet bad in een alsmaar kouder wordende buitenomgeving. Kijkend naar de sterren, overvliegende vliegtuigen met een knapperende kachel in je bad.

Om zon ding te kopen gaat velen net iets te ver, daarom verhuren wij tegenwoordig deze Hot Tubs al vanaf 100 Euro voor een heel weekend. Leuk om eens met uw vrienden te proberen, of als afsluiter van een club of sporttoernooi, horecaparty, familiedag of zomaar om uw partner te verrassen.

Lijkt het u wat, bel dan even 06-17046602 of stuur een email naar [email protected]
Wij bezorgen in heel Nederland, Belgie en delen van Duitsland.

Adres: Rosbayerweg 105, 1521RW Wormerveer
Telefoonnummer: +31633051666
Stad: Wormerveer
Route: Rosbayerweg 105
Postcode: 1521RW



op zoek naar gerelateerd: Houtgestookte hottub, Hottub kopen Duitsland, Hottub kopen België, Hottub merken, Hottub aanbieding, Hottub showroom, Vannskal Hottub, Skargards hottub aanbieding
Recensies
Even een berichtje van ons, wij hebben in Maart een tub gekocht bij Isbjorn ik bedoel bij Mischa. Een geweldige man !!,hij is het bedrijf. Van maart tot augustus hebben we elke dag in de tub gezeten, zonder het water te verversen. Wel elke dag 2 maal de pomp aan.wij raden het iedereen aan.
We hebben nu sinds een jaar een heerlijke hottube met ingebouwde kachel. De informatie en levering was perfect. Misja heeft veel ervaring en luistert naar de wensen die ja als klant hebt. Ik zal hun zeker aanraden bij familie en vrienden. Door problemen met de buurt qua stoken van kachel is er in zeer goed overleg een oplossing gevonden door de tube elektrisch te verwarmen. We hebben nu twee mogelijkheden om de hottube lekker op te stoken. Misja dank je wel.
Al weer een maand staat de Isbjorn hottub op zijn plaats gebouwd. Snel en makkelijk aan te sluiten ook de pijp door het dak die erbij geleverd was. Perfecte hottub mooi maat 160 een genot in het bos onder de bomen met de haard er los naast, een geweldig plaatje in de veranda. Na twee keer de haard gevuld te hebben is het elke keer weer genieten. Na het sporten, wandelen maar zeker ook een avond relaxen.
We genieten volop van de hottub, prima kwaliteit, prima advies en mooi afgeleverd. Foto's komen nog, daarvoor wil ik eerst de houtenvlonder er omheen afhebben, voor een mooi geheel. Maar ondertussen genieten we er elke week wel een keer van
We hebben een prachtige Isbjorn hottub. De klantvriendelijkheid van eigenaar Misja Blank is uitzonderlijk in een tijd dat service vaak ver te zoeken is. Hij denkt met je mee en vindt creatieve oplossingen voor specifieke wensen. Een aanrader!
Hier een tevreden klant. Heb zelf mijn ingebouwde hottub gebouwd en bij mischa de zandfilterpomp gekocht. Na goede informatie en uitleg was ik direct overtuigt. Heb hem aan gesloten en doet wat die moet doen. !
Fantastische hottub van Isbjorn, gewoon in de achtertuin. Makkelijk in gebruik en topservice!!
Heldere informatie mogen ontvangen...
Top bedrijf, top service en een prachtige complete hottub
Goed verhaal, mooie hottubs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid