facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Iron Horse Ranch

Iron Horse Ranch

Info

Manege en pensionstalling in Hellevoetsluis

Geschiedenis

Op onze ranch gaan we op een professionele, zorgvuldige en uiterst paardvriendelijke wijze (natural horsemanship) met de paarden en pony’s om, waarbij het belang van het paard voorop staat! Zij kunnen de hele dag eten, bewegen en met elkaar spelen.

Adres: Ikkerseweg 2, 3222EJ Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0629137734
ln.hcnaresrohnori@ofni
Stad: Hellevoetsluis
Route: Ikkerseweg 2
Postcode: 3222EJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:30
Dinsdag: 10:00 - 22:30
Woensdag: 10:00 - 22:30
Donderdag: 10:00 - 22:30
Vrijdag: 10:00 - 22:30
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: iron horse ranch tarieven, iron horse ranch dordrecht, iron horse ranch hellevoetsluis, iron horse ranch paarden, iron horse ranch bokt, iron horse ranch buitenritten, iron horse ranch te koop, iron horse ranch openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manege Stal Flicka Manege Stal Flicka 4 km Manege Stal Flicka is een leuke manege voor alle ruiters. Alleen zijn sommige belangr...
Recensies
Een privebuitenrit geboekt op maat. Echt een aanrader. Deze mensen gaan zo goed met de paarden om en zorgen dat het ze aan niets ontbreekt. Heerlijk om de paarden zo blij te zien in het paddock paradise. De rit was ook erg leuk en er werd overal rekening mee gehouden. Absoluut dat we nog een keer teruggaan!
Aanrader!!!! Dank jullie wel!! Dankzij jullie heb ik een geweldige fotoshoot gehad en voor het eerst op een paard gereden. Erg bedankt voor alle tijd en moeite. Het duurde iets langer dan afgesproken maar daar hebben ze niet moeilijk over gedaan. De paarden zagen er goed verzorgt uit, we mochten zelf onze paard kiezen. Ik vond het een top ervaring. Ik kom zeker weer een keer terug, met mijn groepje paard rijden!! Wanneer ik de foto’s binnen heb zal ik hopelijk eentje delen.
Top ervaring, mijn dochter heeft een les gehad en daarna wij samen. Mooie paarden, zien er goed uit. Melissa geeft goed en relaxed les. Dank je en ik hoop snel weer eens een les te kunnen inplannen!
Heerlijke ontspannen privé bosrit gedaan samen met een vriendin onder begeleiding van Arian. Paarden Robin en Sally waren zo rustig, genieten!! Echt een aanrader :-
Ik heb het tot nu toe super naar mijn zin met mijn twee paarden. Heb op verschillende maneges gestaan en daar was alltijd wel wat voerkwaliteit slecht, rijbanen bezet en er werd nooit in oplossing gedacht. Maar deze manege is by far the beste. Paarden welzijn staat hoog en ze krijgen onbeperkt goed hooi! De kudde is ideaal voor de paarden zelfs de manege paarden staan in de kudde en mogen dus voldoen aan hun uurtjes buiten wat niet van zelfsprekend is op een manege ! Petje af voor de werknemers en staleigenaren! Ik sta er met veel plezier en ga elke dag met een gerust hart naar en van stal omdat ik weet dat mijn paardjes met veel liefde verzorgt worden en niks te kort komen!
Ik vind het een super fijne manege zijn goed voor de paarden en ook wordt er goed op de dieren gelet, het is naar mijn idee echt een grote stap naar het ideaal vergeleken met andere manege`s en ik ben er graag. Mensen die er rond lopen zijn super vriendelijk en staan je altijd te woord als je vragen hebt en er is ook altijd iemand ook wel handig als je iets wil vragen haha. Paard van mijn moeder heeft het er ook naar mijn idee erg naar zijn zin en mijn vriend zijn lessen zijn ook super leuk en leerzaam.
Schitterende leefomgeving waar de paarden ook echt paard kunnen zijn. Je kan aan de paarden aflezen dat ze hier gelukkig en op hun plaats zijn. Duidelijk een plaats waar met liefde voor dieren wordt gewerkt.
Fijne manege. Ik stond hier al met mijn paard toen het nog manege Hellevoetsluis was. Er is veel veranderd. Voor mij persoonlijk in positieve zin. Uitrij mogelijkheden zijn top. Voor de prijs krijg je 2 binnenbakken ook als er les is is er dus altijd wel een vrije binnenbak beschikbaar ideaal in de winter. Binnen een halfuur zit je op het strand. Voor de manege ruiter is vanalles mogelijk. Van strandrit/bosrit tot privéles of groepsles. Er worden tegenwoordig ook weer leuke ponykampen gehouden. En met de bouw van de nieuwe kantine/saloon worden de evenementen alleen maar leuker. Een van de goedkopere pensionstallen hier op het eiland die met binnenbakken. Er zijn meerdere stallen met binnenbakken maar die zijn toch minder gezellig en vaak duurder.
Superleuke manege. Mijn dochtertje rijd hier sinds een tijdje en heeft mij aangestoken en ik ben ook gaan rijden. Wat mij aantrok was de manier van paarden houden. Wat ook niet heel onbelangrijk is is dat er geen attitude hangt. Dus een prettige sfeer. Wie weet kunnen we over tijdje samen mee naar buiten op de paarden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid