facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IROK galerie lijstenmakerij kunstuitleen Horst en Panningen

IROK  galerie lijstenmakerij kunstuitleen Horst en Panningen

Info

IROK galerie lijstenmakerij kunstuitleen HORST met inlijst-dependance in Panningen
[ KUNST & LIJSTEN ]

Geschiedenis

IROK Kunst & Lijsten

* Voor lijsten op maat gemaakt incl stijl- en kleuradvies, ook voor speciale opdrachten.

* Kunstgalerie; vertegenwoordigt kunst van nationale en internationale kunstenaars. De verscheidenheid kenmerkt onze galerie. In samenhang worden wisselende exposities georganiseerd van schilderijen, bronzen sculpturen, glaskunst, keramiek, toegepaste kunst, tekeningen, grafiek. Wij kijken samen met de klant vrijblijvend thuis of op kantoor, alvorens overgegaan wordt tot koop of huur van een kunstwerk.



"IROK galerie vertegenwoordigt een 50-tal kunstenaars uit binnen- en buitenland. Wij adviseren en bemiddelen bij kunstaankopen. Doorlopend wisselende expositie van een breed en divers aanbod sculpturen en schilderijen in harmonie gepresenteerd in de ruim opgezette galerie.IROK lijstenmakerij adviseert de klanten op het gebied van een passende inlijsting. Lijsten worden op maat gemaakt. Door ruime ervaring en een grote collectie lijsten is er, binnen stijlen en kleuren, altijd een passende lijst te vinden. Deze vervaardigen wij vervolgens in eigen atelier."
Adres: Meldersloseweg 6, 5961 je Horst
Telefoonnummer: 0031773984596
Stad: Horst
Route: Meldersloseweg 6
Postcode: 5961 je



op zoek naar gerelateerd: Lijstenmakerij Venray
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Judy Straten Art - Design Judy Straten Art - Design 900 meter Judy Straten Art-Design Consulting l Connecting l Realising www.judystraten.com The ...
Museum de Kantfabriek Museum de Kantfabriek 1 km Leuke rondleiding gekregen. 2 uurtjes doorgebracht.
Yvonne Zeldenthuis Keramiek Yvonne Zeldenthuis Keramiek 1 km Keramische Kunst
Recensies
Hier wordt je op een uiterst deskundige wijze geholpen met het kiezen van de perfecte lijst voor je kunstwerken. Bovendien is Ingrid een gastvrouw die de tijd voor je neemt. Sowieso erg leuke zaak om alle kunst te bewonderen die ze zelf in huis heeft.
Was gezellig. En natuurlijk pracht exemplaren. O ja bedankt voor de heerlijke koffie
4 ontwerptekeningen in laten lijsten bij IROK. Zeer goed advies gekregen van hun. De lijsten en de manier zoals ze de ontwerptekeningen in de lijst hebben gezet is prachtig! Erg tevreden over IROK en hun fantastische service!
Ruime keus en heel deskundig advies
De kunst van het grote in het kleine tentoon te stellen. Heerlijk om hier rond te kijken,ideeën op te doen en zo af en toe iets nieuws aanschaffen
Toen mijn partner Geslaagd was voor haar inburgering het diploma laten inlijsten en samen opgehaald,was een lieve warme reacties van de mevrouw die ons geholpen heeft,hart verwarmend,zal het nooit vergeten. Iets in te lijsten ga zeker hier heen.
Een zeer uitgebreide collectie in kunst. Maar ook een TOP in lijsten. Daarbij een spontane verkoper/eigenaar. Dus bezoek en verbaas je....
Zeer vakkundig en mee denken en een goed advies. Echt een aanrader voor het inlijsten van alle mogelijke schilderijen en foto's.
Hier word men altijd vriendelijk en beleefd behandeld , prachtige galerie, Ven een grote keuze uit lijsten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid