facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Irodion Grieks Restaurant

Irodion Grieks Restaurant
Adres: Amsteldiep 21, 2904 EA Capelle aan den IJssel, Nederland
Telefoonnummer: 010 458 3440
Staat: Zuid-Holland
District: Capelle aan Den IJssel
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Amsteldiep
Huisnummer: 21
Postcode: 2904 EA


Openingstijden

maandag: 16:00–22:00
dinsdag: 16:00–22:00
woensdag: 16:00–22:00
donderdag: 16:00–22:00
vrijdag: 16:00–22:00
zaterdag: 16:00–22:00
zondag: 16:00–22:00

Recensies
Leuk en gezellig restaurant. Personeel ontzettend vriendelijk. Eten was heerlijk!
Heerlijk eten, maar toch ga ik hier niet nogmaals afhalen. Eerste keer was erg lekker. Alleen kregen wij er erg kleine bakjes saus bij. Jammer, want de tzatziki/knoflooksaus is heerlijk.nnVandaar dat we de tweede keer expliciet extra saus bestelde. Eenmaal thuis gekomen bleek dit er niet bij te zitten. De tzatziki die bij de twee schotels zat was nog minder dan de eerste keer. De schotels zijn goed aan de prijs. Niet erg voor lekker eten, maar toch teleurgesteld door het missen van z'n belangrijk ingrediënt.
Onderweg vanaf Middelburg naar huis even voor eten wat uitgezocht. Wat waren wij blij. Super heerlijk gegeten. Konden ook 3 gangen voor n vaste prijs kiezen. Vooraf heerlijk. Hoofdgerecht Kreta waarbij de soorten vlees hun specifieke smaak hadden, mals en meer dan genoeg. Toetje kon nog net erbij. Manlief met een glimlach van oor tot oor naar huis gereden.
Alles was even lekker.nWe zijn voor het 3 gangenmenu gegaan. Je krijgt meer dan genoeg te eten grote proties dus.nGezellige inrichting
Op 2-4-2024 lekker met mijn gezin uit eten geweest bij Irodion. Gezellig restaurant, leuke sfeer en vriendelijk personeel.nKwaliteit van het eten was prima.nPrijs/kwantiteit vond ik echter wel tegenvallen. Wij hebben met 2 volwassenen en 4 10,11,12,14 kinderen 5 schotels besteld en 1 zalmmoot van de grill. Schotels variërend in prijs tussen de 26 en 30 euro per persoon. De hoeveelheid vlees dat je kreeg viel wel tegen. Nadat alle borden tot het laatste stukje vlees/salade/patat leeg waren hebben wij nog een extra schotel besteld omdat iedereen eigenlijk nog best wel trek had. Voor deze prijzen was de hoeveelheid eten echt aan de magere kant.nKwaliteit en service was verder prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid