facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Irish Pub Holy Moly Huizen

Irish Pub Holy Moly Huizen

Info

Irish Pub Holy Moly is gelegen aan de rand van het centrum tegenover het busstation in Huizen. Een schitterende locatie met een klein maar gezellig terras!

Adres: Plein 2000 23, 1271 KK Huizen
Telefoonnummer: 035-6857427
Stad: Huizen
Route: Plein 2000 23
Postcode: 1271 KK


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 01:00
Dinsdag: 15:00 - 01:00
Woensdag: 15:00 - 01:00
Donderdag: 15:00 - 01:00
Vrijdag: 15:00 - 04:00
Zaterdag: 16:00 - 04:00
Zondag: 16:00 - 01:00

Recensies
Gezellige pub met vriendelijke personeel wel erg rustig voor een vrijdagavond.Service: 5/5
Redelijke pub. Op de aankleding na niet heel Iers te noemen; jonger personeel is bekwaam in het tappen van fluitjes maar heeft geen idee van Ierse/Engelse specialiteiten. Meermaals bezocht maar telkens een beetje teleurgesteld, een enkele keer zelfs weggegaan omdat het barpersoneel zich ongeïnteresseerd en brutaal gedroeg. Een pluspunt: een goed lokaal café om uit te gaan omdat de openingstijden in het weekend erg ruim zijn. De benaming 'Irish Pub' wekt echter verwachtingen die niet waargemaakt worden.
Vandaag gegeten in Holy Moly, dat kan blijkbaar weer. Beef and Guinness Pie was top, en de brownies met ijs als dessert was echt bizar lekker! Ik hoorde dat de chef uit Ierland komt, echt een aanrader!
Zojuist beschuldigd van weglopen zonder te betalen. Yakima, die denkt dat ze de eigenares is, vond het nodig om mij over het hele terras na te krijsen of ik wel betaald had, terwijl ik het haar zelf gevraagd had, maar ze was te beroerd om op te staan. "ga maar naar Esmee" . Dat heb ik gedaan, en bij Esmee afgerekend. Yakima liep me achterna en begon als een viswijf te schreeuwen. Dit hoef ik niet te nemen en dat doe ik ook niet, je ziet me er nooit weer. Ik ben hier jarenlang vaste klant geweest maar dat is nu over. Mike, er zijn meer klachten over rekeningen die niet kloppen, en dat is al een tijd aan de gang. Doe er wat aan.
Zeer veel vrijheid. Drukte is per dag verschillend. Maar de bieding is top ondanks de drukte. En die drankjes zijn ook echt top. Lokale specialiteit is een kan kutjes. Voor een leuke avond echt een aanrader.
Leuke tent om een drankje te doen.Service: 5/5
Leuke plek, alleen word er word wel veel gerookt in de kroeg zelf. De hele kroeg word gebruikt als rokersruimte...
Goede plek om met je vrienden een biertje te drinken en een spelletje te spelen. Alleen personeel niet altijd even snel of spontaan/aardig.
Echt een Irish Pub, bier gezellig en top interieur. Boekenkasten en natuursteen op de grond. Geschikt voor zittende en staande borrels
Hele gezellige pub met vriendelijk personeel, altijd een goede sfeer, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid