facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Iris Antonides Fotografie

Iris Antonides Fotografie

Info

Voor meer informatie over mij, mijn portfolio en de mogelijkheden; www.irisantonidesfotografie.nl



"Iris Antonides – beeldmaker en coach voor moeders die- Hun gezin op nummer 1 hebben staan- Maar ook in verbinding willen staan met hun eigen identiteit en dromen- Graag waardevolle herinneringen willen maken met hun kinderen om nu en later altijd naar terug te kunnen kijken. Want de tijd gaat zó snel!Liefdevolle en pure foto’s van je kinderen, jouzelf en als gezin. Kostbare momenten vastgelegd op foto of video."
Adres:
Stad: Zuidbroek


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio VDV Studio VDV 2 km Fotografie, video(montage) uit de losse hand, statief tot drone.
Recensies
Inmiddels heeft Iris 3 keer foto's gemaakt van ons gezin. Elk jaar weer heel blij met de foto's. Iris is een fijne fotograaf, professioneel, flexibel en mijn dochters vinden het een feestje als we foto's gaan malen met Iris. Wij komen elk jaar terug!
Op de site las ik een aantal karaktereigenschappen van Iris...dit sprak me meteen al aan! Via de app hadden we leuk en persoonlijk contact. Iris gaf vóór de shoot goede tips en ook de voorbereidingen verliepen goed! De dag van de shoot liet Iris me erg op mijn gemak voelen, ondanks de soms vreemde houdingen of gezichtsuitdrukkingen. Het resultaat is prachtig! Professioneel en spontaan! Dus: zoek je een professionele fotograaf voor je brandingfoto's, vraag dan Iris!
Iris heeft prachtige zwangerschaps foto’s gemaakt! Door de rust die Iris uitstraalt en de tips qua poses, voel je je snel op je gemak terwijl voor de camera staan eigenlijk niet zo mijn ding is. Het resultaat is super mooi natuurlijk geworden en niet te gemaakt, niet veel te veel bewerkt en gewoon ‘ik’; waardoor ik trots kan zijn op de foto’s en vind het heel waardevol om te hebben voor later als herinnering aan de zwangerschap. Bedankt lieve Iris!! Kan het iedereen aanraden!
Iris heeft een prachtige serie foto’s gemaakt van ons gezin. Buiten in de natuur in een ongedwongen sfeer. Ze is een vakvrouw die je op je gemak stelt, goed oog voor detail heeft en snel levert.
Ik heb Iris ervaren als een vriendelijke, laagdrempelige fotograaf. De sfeer tijdens de shoot was relaxed. Iris geeft goede tips en adviezen, maar ook inbreng van eigen ideeën is mogelijk.
Wij hebben onlangs een minishoot gehad bij Iris. Ze heeft een prachtige clientcloset en ik mocht een jurk uit haar collectie dragen. De shoot was heel ongedwongen en door de makkelijke opdrachten, die voor de kinderen 4 en 6 jaar leuk waren was het voor hun ook een fijn moment. De foto's zijn prachtig geworden, precies zoals wij zijn. Dankjewel Iris!
Iris is een lieve meid met veel geduld wat super fijn is als je zelf mega gestrest, druk bent en veel kinderen hebt om te fotograferen. Los daarvan maakt ze echt prachtige foto’s. Wij komen graag weer bij Iris, een dikke aanrader!
Ik heb hele mooie foto's van Iris ontvangen! Het zijn foto's voor mijn bedrijf. Vooraf vond ik het best moeilijk om een fotograaf uit te zoeken, want de stijl moet je echt aanspreken. Toen ik Iris haar foto's zag wist ik gelijk: dit is een fijne sfeer. En zo was ook de fotoshoot. Super relaxed en fijn. En het eindresultaat is echt heel tof. Dank Iris!
Erg aardige en lieve vrouw die zowel ons als onze 4 weken oude zoon erg op ons gemak stelden. En misschien wel het belangrijkst: we hebben enorm veel prachtige foto's! Wij gaan haar zeker nog een keer vragen voor een volgende shoot.
Een hele fijne en ongedwongen newborn shoot gehad met iris na de geboorte van onze dochter! Niks moet en alles mag en dat was terug te zien in het resultaat! De foto´s zijn prachtig geworden. echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid