facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IRepair-it Tiel

IRepair-it Tiel

Info

iRepair-it is de specialist voor reparaties van uw iPhone, iPad, Mac, Samsung en laptop. Snelle service binnen 30 minuten en 6 maanden garantie.

Geschiedenis

iRepair-it is opgericht in 2012 en is specialist in reparaties aan uw Apple iPhone, iPad, Mac, Samsung en laptops. Onze specialisten zijn ervaren professionals die ruime ervaring hebben binnen de Mobiele communicatie. Wij nemen voldoende de tijd om uw toestel te repareren en doen niet aan haast werk. Wat waardevol is voor u moet waardevol blijven.

U bent van harte welkom op onze locatie Tiel en Beneden Leeuwen. Kom langs met of zonder afspraak om uw toestel te laten repareren. De reparatie van uw toestel neemt vaak niet meer als 30 minuten in beslag.

Uw toestel is weer snel zo goed als nieuw!

Onze Service:

- Garantie 12 maanden
- Originele onderdelen
- Koffie/Thee
- Dezelfde dag afspraak
- Klaar terwijl u wacht
- Gratis parkeren
- 24 uurs service
- Scherpe prijzen

Contact Tiel:

Edisonstraat 21-12
4004 JL Tiel
0344 - 795016
[email protected]

Contact Beneden - Leeuwen:

Zandstraat 125A
6658 CR
0487 - 506779
[email protected]

Voor meer informatie zie onze website www.irepair-it.nl



"iRepair-it Tiel is specialist in reparatie aan Telefoon, Tablet, Laptop en Computer. Onze specialisten zijn ervaren professionals die ruime ervaring hebben binnen de Mobiele reparatie. Of het nu gaat om je kapotte Apple iPhone, Samsung, Macbook of iMac. iRepair-it helpt en repareert.Wij zijn er voor het eenvoudig, comfortabel en betaalbaar oplossen van storingen, problemen en defecten. Wij nemen voldoende de tijd om uw toestel te repareren en doen niet aan haast werk. Wat waardevol is voor u moet waardevol blijven.U bent van harte welkom op onze locatie. Maak een afspraak om uw apparaat te laten repareren. Uw toestel is weer snel zo goed als nieuw!"
Adres: Edisonstraat 21-12, 4004JL Tiel
Telefoonnummer: 0344795016
Stad: Tiel
Route: Edisonstraat 21-12
Postcode: 4004JL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: GSM Tiel, Defix Phone Tiel, Apple reparatie Tiel, Telefoonwinkel Tiel, Irepair Haarlem, Fone Zone, iPhone reparatie, Telefoon reparatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
iSmartdeals iSmartdeals 21 meter Selected with care...
Recensies
Zes maanden geleden de oplaadconnector van mijn Samsung Galaxy A70 door iRepair-it laten vervangen. Vlotte en vakkundige service! Twee weken geleden had de Samsung Galaxy S9 van een vriendin van mij hetzelfde euvel - na een telefoontje meteen kunnen brengen en binnen een uur klaar. Vorige week had mijn A70 weer een probleempje - na een noodoproep heeft iRepair-it me wederom uitstekend geholpen - binnen 5 minuten kon ik weer naar huis na een gratis dienstverlening. Bij iRepair-it hebben ze niet alleen snelle en vakkundige service, maar word je ook nog heel vriendelijk te woord gestaan!
Ik ben hier gewest voor een trage Android tablet. De medewerker onderbrak zijn werk even en na het stellen van een aantal vragen heeft hij de status opgevraagd van Android. Daarna heeft hij een advies gegeven hoe we dit probleem zelf konden oplossen. Kosten geen. Alternatief is dat hij het oplost en een indicatie van de kosten. Vriendelijk en professioneele medewerker.
Geen beunhaas maar een vlotte ondernemer met verstand van zaken. Geeft eerlijk en open advies en zorgt voor een vlotte service. Ook dat er garantie wordt gegeven is erg fijn en geeft vertrouwen. Mocht ik ooit weer behoefte hebben aan een reparatie dan zou ik zeker opnieuw kiezen voor iRepair-it.
Mijn laptop had waterschade opgelopen. De eigenaar heeft deze met mij opengemaakt om te kijken wat de schade was en wat de beste oplossing zou zijn voor mij. Op het eerste oog vond hij het meevallen en hoopte dat hij de laptop al functionerend kon krijgen door het moederbord te reinigen, wat ook het geval was. Verder is alleen nog het scherm vervangen, omdat daar ook water in zat. Al met al, super geholpen en ben tussentijds altijd op de hoogte gehouden over de voortgang van de reparatie!
Zeer nette reparatie, mooie winkel van binnen, snelle en zeer vriendelijke service. Even door de buitenkant van het pand heen kijken de shop zit op het industrieterrein in een zeer neutraal pand. Wel goed aangegeven.
Ben zeer tevreden over reparatie van mijn tablet, nieuw scherm gemonteerd, kon er op wachten en kon zien wat hij deed. Voor een eventuele volgende reparatie keer ga ik er weer naar toe.
Nieuw scherm voor de Samsung A51 van mijn dochter. Zeer prettig geholpen, effectieve en efficiënte communicatie en een feilloos uitgevoerde reparatie. Een aanrader.
Kon gelijk terecht en goede service! Telefoon binnen een uur gemaakt en dat voor een lage prijs! Bedankt!
Een top, klaar terwijl u wacht, service. Of het nu gaat om een SSD upgrade van een Imac 27 inch late 2013, het vervangen van een Iphone 6 scherm plus accu, het vervangen van de backcover van een Samsung Galaxy S7 of de reparatie van een Huawei P10 na waterschade!! Vooraf een prijsindicatie zeer concurrerende prijzen, een gedegen advies + garantie van het gerepareerde product. Super vriendelijk ontvangst met een kopje koffie of thee. Nog belangrijker de apparaten werken weer als een zonnetje!! Zeer vakkundig personeel. Dus dit bedrijf staat voor mij zeer hoog genoteerd en is zeker een aanrader. Ik zal zeer zeker ook reclame maken voor dit bedrijf. Bedankt! Met vriendelijke groet, Jefta.
Super service vandaag mijn iPhone SE en iPad Air 2 de accu laten vervangen en ben super tevreden. Daarnaast ook duidelijke uitleg gehad van hoe en wat ze gingen doen. Verder lieten ze netjes de oude accu zien en de nieuwe die erin ging. heel erg tevreden zover. kom zeker nog eens terug als ik wat met mijn foon of tablet heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid